reklama

Lutowe mamy 2016

Mkvet, PaniAg super dzieciaczki :laugh2: Jak tak patrzę po zdjęciach to moja chyba ma najmniej włosów :-p Antoś widzę tylko łysolek ;) Ale uśmiech ma piękny ;)

Moje domowe pomiary z zeszłego tygodnia to jakieś 6800 i 67 cm :laugh2: Już powoli odkładam za małe ubranka na 68 i mniejsze 74 już nosi ;-) ;)

Atoperal dzisiaj polecałam koleżance ;-) ;)

Ola a co Ciebie tak wzięło z tymi literówkami? Ja jak i szybko piszę tak szybko też czytam i nie zwracam na to uwagi :p

Moja śpi, i niech śpi jak najdłużej ;)

reklama
Pani w Rossmannie to nie wie co sprzedaje. Atoperal baby jest w rossmannie a atoperal dla dorosłych w aptece.
Sprawdź w wirtualnym sklepie na półce jest cała seria Atoperalu.

Tak u mnie stoi na tej półce gdzie chusteczki dla niemowląt zupełnie u góry a obok są inne kosmetyki i żele do mycia.
Właśnie sprawdziłam w internetowym rossmanie i jest jak byk krem po 21,99 z tym że tam stoi po środku regału.

No my po wizycie zeby wychodza....nie 4....tylko 6 dwie dolne jedynki,dwie dolne dwojki i gorne jedynki.Teraz doszlo jeszcze marudzenie po szczepieniu moja mala bidulka :(

reklama
Uwielbiam znajomość asortymentu przez sprzedawców :confused2: Ja kupowałam w rossmanie więc musza mieć. U mnie jest na dziale dziecięcym obok wszystkich kosmetyków na górnej półce. A może macie małego rossmana u siebie? Bo ja mam jeden taki co nie ma pełnego asortymentu?

Aschlee no to macie niezłą kumulację. :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry