Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mkvet dasz może,zdj tej kostki?i jakiej firmy?
Co do mleka w termoop. Nie wiem ile ciepło utrzyma bo jak brałam wode to owijalam w pieluszke dodatkowo i tak szybko stygla wiec zawsze w ustronnym miejscu szybko nakarmilam i juz;p
Firma baby mix
Dużo elementów do ciągnięcia, łapania, dzwoniąca, szeleszcząca, z takimi gumkami które moje dziecko pokochało już u Lali(taką też mamy po siostrzenicy dla maluszków, ale nie wiem gdzie była kupiona)
Co do wit.D to się pytalam ostatnio lekarki, bo mój Olaf też często spocony, ale mówiła żeby na potylice patrzeć. I że zwiększona potliwość może być przyczyną zbyt dużej lub zbyt małej ilości. Więc jak co i tak trzeba by było z krwi zrobić. Olaf potylice ma mało kiedy spocona, głównie stopy[emoji14]więc kazała obserwować. Też podaje d-vitum.
Ja w kuchni improwizuję...ciężko o przepis Wstawię Wam na pewno takie które robiłam z przepisu
A to zdjęcie z dzisiejszej zabawy która trwała ok. 2h. Częściowo jak kostka była zawieszona a częściowo po prostu jak ją miała na brzuszku. Stwierdzam, że to jeden z lepszych zakupów jakigo dokonałam
Powycierałam kurze, poodkurzałam, pomyłam naczynia, wstawiłam pranie a Ona nadal się bawiła. SZOK! I chyba do tego ją to zmęczyło bo zaraz po kąpieli padła