reklama

Lutowe mamy 2016

Mkvet dasz może,zdj tej kostki?i jakiej firmy?
Co do mleka w termoop. Nie wiem ile ciepło utrzyma bo jak brałam wode to owijalam w pieluszke dodatkowo i tak szybko stygla wiec zawsze w ustronnym miejscu szybko nakarmilam i juz;p

reklama
Firma baby mix:)
Dużo elementów do ciągnięcia, łapania, dzwoniąca, szeleszcząca, z takimi gumkami które moje dziecko pokochało już u Lali(taką też mamy po siostrzenicy dla maluszków, ale nie wiem gdzie była kupiona)

Załączniki

• kostka.jpg
    kostka.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 87
O jej, połowy wpisów mi ostatnio nie wyświetliło :o

Olaolami jak wizyta u ortopedy? Antek zglodnial?

Co do wit.D to się pytalam ostatnio lekarki, bo mój Olaf też często spocony, ale mówiła żeby na potylice patrzeć. I że zwiększona potliwość może być przyczyną zbyt dużej lub zbyt małej ilości. Więc jak co i tak trzeba by było z krwi zrobić. Olaf potylice ma mało kiedy spocona, głównie stopy[emoji14]więc kazała obserwować. Też podaje d-vitum.

Mkvet bardzo fajna ta kostka :)

Jestem wykończona :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w kuchni improwizuję...ciężko o przepis:) Wstawię Wam na pewno takie które robiłam z przepisu:)

A to zdjęcie z dzisiejszej zabawy która trwała ok. 2h. Częściowo jak kostka była zawieszona a częściowo po prostu jak ją miała na brzuszku. Stwierdzam, że to jeden z lepszych zakupów jakigo dokonałam:)

Załączniki

• DSC_0189 (Small).JPG
    DSC_0189 (Small).JPG
    107,6 KB · Wyświetleń: 89
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry