reklama

Lutowe mamy 2016

My działamy od 6...
Mkvet waga wróciła mi po 2 tyg, ale miałam tylko 11 kg do zrzucenia. Spadł mi jeszcze kg, i stoi niestety :( co z tego że karmie, ale jak zachcianki gorsze niż w ciąży... a mam jeszcze 11-12 kg nadwagi i wesele kuzynki w sierpniu!!! Aaa!!!

Upał na całego już... na cmentarzu u taty już bykam :( ech...
Zaraz kawa i ciacho a co tam kilogramy.

PaniAg tak miałam wczoraj... i ochotę na mleko(????!!!) Jak w ciąży :/

A ja mam jeszcze płyny mam loveli, ale piore już na zmianę w zwykłym.

Olafa wysypalo. Chyba po sałacie :/

Ola teoria warta Nobla! :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no i mnie dziecko sie popsulo! jak spalo elegancko, teraz budzi sie kolo 2 i sobie spiewa (!)... pije wiecej niz dotychczas (wode zaczela pic, w szoku jestem!) sika wiecej i o 2 pampers full, moze przezz to sie budzi?

ja piore w platkach mydlanych i wszystko co bylo biale mam teraz w roznych odcieniach szarosci, heh

u mnie waga szybko wrocila do wagi sprzed ciazy (to pewnie dzieki karmieniu mm ;), ale niestety Haniak mi brzuch popsul, bo przez wielkosc malej rozeszly mi sie miesnieproste brzucha. jak wstae z lozka, to moge sobie wlozyc palce miedzy te miesnie, taka mam tam szpare :/

dziecko nie dotrwalo do konca mojej porannej toalety i usnelo mi w lazience :]

hej u nas od wczoraj akcja w domu..znalezlidmy gniazdo bąków i trzeba bylo sie tego pozbyć tzn maz przeniosl gniazdo w inne miejsce jednak baczki wracają i wchodzą jakas szparka do domu:( i tak od rana wyganiam je..

mój karol jest tak marudny jakby cis w niego wstąpili masakra jakas:0

ostatnio jestem blada i oslabiona jakby brakowalo mi witamin przy kp chyba to normalne? Jak myślicie musze iść do lekarza by polecil mi witaminy czy mogę polegać na farmaceucie i tymco on poleci?w ciąży bralam mama dha z tego.co pamiętam jest tez dla karmiących i wolalabym brać to jak juz

U nas też szykuje się gorączka z nieba. Spacer to chyba wieczorem.
Ja piorę w loveli udało mi się kupić w Biedronce raz za 9 zł a raz za 11 więc mam zapas.
Wagę mam jak przed ciążą chociaż ostatni sprawdzam regularnie bo tez mam dziwne zachcianki jedzeniowe. Chciałabym jeszcze z 2kg zrzucić. Czekam na mój zamówiony rower i może coś się uda.

Natka wydaje mi się że do tego gniazda to będzie trzeba fachowej pomocy my mieliśmy gniazdo os i musiał przyjechać facet ze sprzętem. Wydaje mi się że farmaceuta poleci ci witaminki. A swoją drogą mi się znowu w głowie kręci i już się zastanawiam czy to przez pogodę czy już mam tak kręgosłup zepsuty że mi gdzieś uciska.

Dzisiaj znowu dobijała się do mnie jakaś kobieta. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że to ta pielęgniarka bo one zawsze mają dziwaczne pory wizyt.

magmich a co masz z kregoslupem? Mżę poprostu jesteś oslabiona i przemęczona?
my tez wybieramy sie na spacer nie prędzej niż o 18

dziwie sie ze pielęgniarki przychodzą bez zapowiedzi u nas jest tak ze dzwonią dzień wczsniej i sie zapowiadaja

Mkvet mnie waga wrocila szybko do normy.Aktualnie 55 na liczniku :D

U mnie temp 36 stopni uwieeeeelbiam taka pogode mogloby byc tak caly rok :)

My zaliczamy spacer juz 2 godzinny.

Wstawiam Wam ten moj koniec swiata ;) dzis las bo chlodniej jutro moze jeziorka ;)

1466676885-1d1mld.jpeg
1466676899-1d1mld.jpeg
1466676911-1d1mld.jpeg
1466676931-1d1mld.jpeg

reklama
no widzę ze piekna okolica u ciebie :) ja mam las za domem a 300 m do jeziorka także rozumiem cie doskonale ;)no to teraz dalas mi do myślenia nie pamiętam kiedy z malym szlam do lasu ;) chyba dzis to nadrobimy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry