reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja mam dzis jakiegos powera, chodze i sprzatam :| Przyszly wszystkie zabawki, sa supeeer :D ale Antosiowi poki co najbardziej podobaja sie te, ktore mozna wlozyc do buzi...On nawet czasem łapie moją rękę i wkłada do pyszczka :D

NowaNatka my mielismy we wtorek kontrole u ortopey, to powiedziala, ze chozik stanowczo nie. Nie kazała tez sadzac dziecka na sile, prowadzac za raczki, a zaczynac chodzic ma boso/w skarpetach i ja sie z tym zgadzam :)

Aschlee ja nie lubie pajakow, ale z nimi moglabym zyc. Gorzej z myszami, wezami, jaszczurkami, szczurami, zabami i chyba to wszystko. Te zwierzatka z dala ode mnie a ja od nich ;)

Magmich bysmy sie dogadaly bo moje ulubione to tez karmelowe karmi i chlodzi sie juz w lodowce. A meza tylko bark boli? Glowa nie? :P Moj za to dzis obudzil sie okolo 2.w nocy, jak karmilam Antka i zaczal sie ubierac, bo twierdzil, ze juz 6.rano jest i on wstaje do pracy :)

Betula tez wole zwykly bro, ale nie wiem co Antoni na to :D ale mam ogromna chrapke na Desperadosa mmm

Ola no właśnie twierdzi że głowa nie. Chyba że ból barku przyćmił wszystko inne. Po jaka cholerę o tyle tej whisky wypił tyle czasu stała i do niej nie zaglądał a jak już zajrzał to wyciumkał lepiej niż Eri mleko.

Magmich oj ma nauczke teraz, dobrze, ze nic powaznego sie nie stalo. Przynajmniej my mamy troche smiechu :) Tylko mu nie dziekuj, bo jeszcze dojdzie do wniosku, ze warto bylo :D

Kamaa na koc? jeju chce Ci sie w taki gorac? :D

Kama nie próbowałam , jednakże na pewno spróbuję tego połączenia ;-) Miłego polegiwania ;-)
Dla mnie to jeszcze za gorąco też a u nas nawet drzew nie ma żeby w cieniu poleżeć samo słońce :-D

A my na balkoniku:) kto wpada na kawę?

Pająki też mi nie straszne, ale myśl że mogłyby po mnie chodzić jak śpię... Brr... Aschlee to Ty w jakiejś dżungli mieszkasz;-)
Może ta otwarta whisky nabrała procentów ;)

Załączniki

• WP_20160624_15_33_16_Pro.jpg
    WP_20160624_15_33_16_Pro.jpg
    635,6 KB · Wyświetleń: 87
Mi na telefonie pokazuje 36 stopni. Spacer mielismy o 1o.oo a i tak z nieba lal sie żar.

Ola ale mnie rozbawilas z pobudka męża hihi.

Ja od Karmi wole piwo ciemne albo miodowe mmmm. Czasem podpije od meza pol szklaneczki jak małe śpi ;)

Chodzika u nas też nie bedzie. Ortopeda odradzał takze stawianie na nozki.

reklama
Ola skąd tyle sił? Podziel się :) nie chce mi się nic właśnie...ale w domu już dzieciaki nie do wytrzymania. Już wróciliśmy. Olaf w końcu usnał. Straszemu gotuje kaszkę manną.

Mkvet masz lezaczek z Fisher pricea? Chce z fp właśnie kupić. Co to za pyszna kawa? :)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry