reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja też myślałam co z obiadem bo w taki upał nie zamierzam w kuchni stać (właśnie odsmażałam sobie naleśniki i czuje jak mi wszędzie pot ściek). Wymyśliłam że kupię gotowe zamarynowane karkówki na grilla wrzucę do piekarnika i wrócę do kuchni jak się upieką.

Ola no troszkę się poturbował. Cóż może na dłużej zapamięta;) Ale powiem Ci że mimo tego że go boli to chciał iść ten basen rozkładać teraz powiedziałam żeby dał spokój jutro zrobią to razem z moim tatą.

Moje dziecko ogląda Tabaluge i o dziwo jest zainteresowane.

Ale macie produkcję, jak zaglądam z do skoku to ciężko się wbić w temat ;)

Jeżeli chodzi o chodzik to ja jestem na nie, ewentualnie kupimy jakiegoś fajnego pchacza. mam nadzieję że meble nie ucierpią ;)

Magmich mój jak kiedyś wyglupial się z kolegami to skończyło się tak ze niedzielny poranek spędziliśmy na izbie przyjęć bo bark skręcił. Oby u was tak nie było. ;)

Aschlee takie pająki to mogą wejść np wentylacja itp, obrzydlistwo

Ola gdzie brałas kostkę? Daj linka ;) a te klocki jak?

Mkvet o jaaaa ale kawa :D my balkon mamy w słońcu, kisilysmy się w domu jak krety.
Byłyśmy na spacerze 11-14 bo musiałam iść do skarbówki, myślałam że umrę :/ termometr na mieście pokazywał 39 stopni.
U nas w taki upał najlepiej siedzieć na klatce schodowej ;)
Hanula właśnie zasnela, jeszcze prasowanie i laba :D

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

Magmich, mi mąż już sugerował to samo. Skutki uboczne upalu. Chodzi po domu i dyszy jakby był na pustyni. Oj mi tez gorąco ale ile takich dni w roku?

Wiecie co, moje dziecko gazuje az strach. Wstyd z nim do ludzi. Juz,sie boje jak zacznie jesc normalne jedzenie:)

reklama
Magmich uruchamiania piekarnika też chce uniknąć :/ mój Leo pierwszy raz obejrzał w tyg całą bajkę! (Do tej pory tylko piosenki słuchał albo co chwilę zmieniał..) sąsiadów!!!! Aż się boję, jak będzie czerpał pomysły z tej bajki :/

Olaf śpi, ale w nosidelku wrrrr starszy już leży. Pokasluje :/ m zaraz do pracy.

Dajcie spokój, w taki upał zbliżenia niedozwolone! Bo za ślisko by było :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry