• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienko licz tygodnie skończone ;-)

Kropek zobaczysz,że lekarz Cię uspokoi. Na prawdę niskie tsh w ciąży nie jest niczym złym :tak:

Zuzanko dobrze,że zbierasz siły na porządki, ale w domu to Ty tez kochana nie szalej ;-)

Margarita kciukam i na wiesci czekam :tak:

Olcia daj znać po wizycie :-)

Wrocilam od lekarza, ale co o tym myslec nie wiem...Według gp to przeziębienie a przy okazji astma. Na szczescie jeszcze walcze wiec moze uda sie bez antybiotyku. Ale mam inhalator, ktory mam uzywac :-( ?
Margarita super ze dzidzia rozwija sie prawidłowo, niesamowite wrażenia.
Magda prosze dopisz usg genetyczne na 17.07

Laseczki zupa owocowa mistrz a moja pierwsza w życiu :-D
1 kg wiśni, 1/2 kg truskaqwek, kisiel wiśniowy troche opakowania aż uzyskacie efekt porządany - oczywiscie rozcienczony woda aby kluchy sie nie zrobiły no i cukier i makaron :tak: do tego ugotowalam zupę coś ala krupniok tylko z kaszą jaglaną i z czosnkiem niedźwiedźim :-)
libido mam zero to mężowi obiadkami nadrobię :-D

margarita to masz już kolosa :-) moja fasolka polowa Twojej w poniedziałek. Dobrze,że wszystko ok i oby tak dalej :-)

Mogę nieśmiało do Was dołączyć? Mam termin na 14lutego. To moja druga ciąża. Corcia ma już 16 miesięcy. Teraz czuję się bardzo słabo i więcej leżę, już nie wspomnę o mega ochocie na sen.... Spałabym non stop...

Witamy niebieskooka :-)
Ochota na sen jest nie do pokonania czasami, ja w pracy to tak walczę, żeby mi powieki nie opadły, że pewnie wyglądam jakbym coś ćpała ;-)
A teraz sobie zagryzam frytki orzeszkami w czekoladzie niam niam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry