• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczynki :) zaraz nadrabiam wasze wpisy bo mi 60 zaległości pokazalo;)

Dziś odebrałam wyniki tsh i mam mocno za niskie nie wiem co o tym myśleć jutro idę do gin wiec zobaczymy

Aschlee ja biorę magnezu 500g dziennie. To trochę ponad dzienną normę. Jak mam silniejszy ból brzucha,to biorę podwójną dawkę ;-)

Maju cieszę się, że mogłam pomóc. Ja jeszcze nie dzwoniłam do położnej :-p

Kropek bardzo niskie Tsh w ciąży jest ok. Ja miałam w poprzedniej 0,3 ;-)

Ja tez się odmeldowuję. Dzieci bawią się w piasku, a ja odpoczywam na kocyk. Ale to tylko chwila lasy, bo dziś wieczorem wracamy do domu (w końcu), więc trzeba wszystkie manele spakować, a w domu po malowaniu to w ogole będzie roboty. Spokojnego weekendu wam życzę i znosnie temperatur.

Bozienka24 taka mam nadzieje z tym ze ja ogólnie mam niedoczynność wiec nic mnie juz nie zdziwi ;) nie martwię się w sumie grunt to wiedzieć jaki jest problem później unormowac nie problem gorzej z diagnoza najczęściej ;)

Jakoś wogule mam takie optymistyczne podejście do wszystkiego wiec oby tak zostało ;)

I powiem wam ze tak mi brzuszek wywaliło ze musze się wam nim pochwalić bo normalnie z dumą chodzę z vebenkiem jakbym juz w 4- 5 miesiącu była hehehe ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry