• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

U nas 35 stopni wiec siedzę w salonie przy wiatraku hehehe ale też staram się cobajmniej 15 minut dziennie dla Wit. D ;) wystawiam twarz do słońca ale się nie smaruje bo jak byliśmy z mężem w grecji to pierwszy raz dostałam uczulenia na słońce nigdy nawet mi skóra nie schodzila i co sie okazało? Ze to od kremów do opalania im większy filtr tym gorzej i przestałam sie smarowac i problem znikl;)

reklama
Hej dziewczyny, wczoraj wyładowałam u lekarza z plamieniami i bólem brzucha :-/ zrobiła mi usg ale nie wiele było widać, nie mam nawet zdjęcia. Lekarka młoda zakręcona ( moja akurat na szkoleniu w Londynie) , zrobili mi badanie krwi, wyniki w poniedziałek, zbadali i mam czekać. No to czekam. Samopoczucie do bani :-/

O kurcze i wez tu czekaj spokojnie.. coz moge napisac kochana odpoczywaj i sprobuj sie czyms zajac do tego poniedzialku, nie wiem dobra ksiazka czy film. Kiedy wraca Twoj lekarz?

reklama
Nie, jestem w domu, nie było krwi wiec nie wyglądało groźnie... Ale ten ból brzucha mnie martwi, dzisiaj lepiej, choć kłuje trochę. W pon dowiem się o wiek ciąży, bo jeśli jest tak młody to spoko, a jeśli nie to powinno być już coś widać, a tu nic- to mnie dołuje najbardziej
chcialam przesunąc wizytę na 17-go żeby się nie stresować ze nie widać np serduszka ale lekarka się sprzeciwiła, przy większym krwawieniu mam się zgłosić do szpitala, czyli gdyby była ciąża pozamaciczna

moj lekarz we wtorek lub środę będzie w pracy, a w piątek mam wizytę to już poczekam

dziewczyny mnie plamienie nie martwi bo się zdarza, dopóki nie ma czystej krwi, ale ból brzucha... Staram się być dobrej myśli

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry