• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

O makowca bym zjadła... ja sterroryzowałam męża, żeby mi arbuza kupił jak będzie wracał z pracy, najpierw podyskutował sobie ze mną, że on nie będzie noża po sklepie szukał, a jak mu powiedziałam, że jest już wszystko pokrojone tylko zważyć i że jest dziwak i poproszę sobie kogoś innego to mi wysłał sms'a , że arbuz już w domu ;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!

Byłam wczoraj, ale nie pisałam bo wróciliśmy dopiero około 20:30 i zanim ogarnęłam siebie i dzieciaki to było już jutro :) A dziś od rana stos pracy i ciągle o czymś zapominam. I te mdłości ...

Zatem! Oficjalnie już mogę zakomunikować jestem w ciąży!
Byłam 22 czerwca i nie było widać nawet pęcherzyka! Wczoraj szlam z mieszanymi uczuciami ... a tu jak przekręcił monitor w moją stronę to kapcie mi spadły! Dzidzi jak malowana! Widać zarys postaci było, serducho! Szok! Że tak nadrobiło maleństwo! Wszystko gra, przepisał w razie czego duphaston gdybym zaczęłam plamić, i mam wykupić receptę dopiero gdyby pojawiło się plamienie. Mam skierowanie na badania wszelakie i badania prenatalne - jak ja przetrwam te prenatalne i oczekiwanie na wyniki to najstarsi Indianie nie wiedzą! Będzie kolejny stres ... Dzieciak ulokowany w samym centrum macicy, pięknie widoczne wszystko! Duże przeżycie było! :-):-):-)

Czytałyście że od lipca możemy bez skrępowania prosić o znieczulenie ? NFZ refunduje :-D

Meldujec sie. Nie wiem w jakim stanie ale sie melduje.

Mam zapalenie drog moczowych co dokladnie nie wiem. Dzwonili tylko od lekarza ze mam recepte. Dobrz ze zapytalam w aptece czy to moge brac. Lekarz zle leki mi przepisal. Konowal jeden. Zaraz mi w aptexe zamienili recepte. Ahhhh

w robocie ciezko. nic nie powiedzialam i raczej nie powiem jeszcze.
starszy w szkole. mlodszy baje oglada. a chlop cos kreci w garazu. a mnie tak sie chce spac...
dzis wymyslil ze poszuka gdzies lekarza prtwatnego. trzeba usg zroboc a nie czekac na panstwowe za 5 tyg. zeby zobacxuc czy wszystko ok. czesto mnie pobolewa brzuch. tak dziwnie. wiec chyba pojdziemy gdzies .

trzymajcie sie.

Landrynka a który masz tc ? Bierzesz nospę ?

----------------------------------------------
I dzwoniłam na to prenatalne się zarejestrować i zonk, uprzejma Pani mówi żeby podać parametry, podałam CRL i GA pani mówi że nie zgadza się z terminem ostatniej miesiączki, za małe dzidzi ... matko! a wczoraj ten mój nieco ekscentryczny lekarz nic nie mówił. I powiedziała pani z rejestracji, że mam przy kolejnej wizycie a idę z początkiem sierpnia zobaczyć co powie gin odnośnie parametrów dzidziola ... oszaleć można, jak nie urok to sraczka.
I co znowu, za małe ? Wprawdzie ten oszacował na podstawie wczorajszego USG 6 tc i 2 dni Czy nie może być po prostu normalnie! :/

mamana ja chyba w 10 tygodniu jestem wg dziwnych kalkulatorow.

nie biore nospy bo to nie skurcze miesni. zreszta teraz chyba zawczesnie na nospe. a ja nie lubie sie szprycowac nawet jesli to paracetamol. ide intetnet przeszperam moze gdzies znajde lekarza. a jak nie bede symulowac ze krwawilam niech mi usg zrobia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry