reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Aschlee współczuję!
Ale nas dopadło; (
Pierwsza noc w szpitalu była koszmarna, miałam rękę między nogami i sprawdzałam czy nie krwawię; (
A jeszcze dzień później jedna z dziewczyn zaczęła rodzić, w 5 miesiącu. ..oczywiście nic nie dało się zrobić. Przepłakałam 2 kolejne dni i wręcz żebrałam o usg żeby sprawdzić czy z malcem jest ok

reklama
Jestes jeszcze w szpitalu? U mnie licze ze nie jest zle bo wypuscili mnie do domu.Nic mnie nie boli,nie plamie.

Damy rade.A masz stwerdzony juz krwiak? Mierzyli go?

Wy juz wszystkie na badania a ja dopiero 10 sierpnia wizyta u gina i potem prenat, kurde tez juz chciałabym byc po [emoji5]️

Cześć kochane :-) staram się was czytać gorzej z odpisywaniem ;-) a więc umnie wszystko ok mąż jest to aktywnie spędzamy czas ;-) dzisiaj byliśmy w lesie hihihi w skalnym mieście ;-) było fajnie dzieciaki się wspinaly po skałach a ja walczylam z wspinaczka ;-) a teraz odpoczywamy

Chwila spokoju :-) chłopcy układają lego córa zasypia :-) a ja odpoczywam.
Wszystkim nowym mowie hej ;-)
Dziewczyny tez miałam krwiaka na początku (oile pamietacie) po 3 tygodniach się wchłonąl będzie dobrze :-) odpoczywajcie jak najwięcej .

Dziewczyny tez macie czasem odczucie jakby prąd w podbrzuszu przeszedł ? Takie chwilowe odczucia raz jedno raz kilka naraz .....

reklama
Do góry