reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam :)
U nas noc znów dziwna, córka w dzień prawie nie je, za to w nocy nadrabia. Budzi się z płaczem o różnych porach po czym wstaje o 6..
Eh czyżby kolejne zeby?
Aż się boję pomyśleć jak to będzie jak bedzie drugi Bąk.
Dziś idę do kardiologa, proszę trzymać kciuki za sprawne załatwienie sprawy :)

reklama
Choco trzymam kciuki za wizytę :-)
Wysprzatalam i teraz odpoczywam, a Szymuś szaleje w brzuchu :-)
Dziewczyny życzę Wam radości i uśmiechu, ja ostatnio mam same pozytywne myśli i wszystko mnie cieszy, a najbardziej jedzenie ;-)
Też się zastanawiam czy moja kurtka zimowa da radę, mam taką nadzieję, bo ma pasek to jak go wyjme powinno wystarczyć. Wczoraj były porządki w szafie i jakiś większy ciuch by się przydał, muszę się do lumpa wybrać.

Choco kciuki zaciśnięte :-)
Margeritta ja zrobię sobie maraton lumpeksowy jak mam wróci i będę miała z kim zostawić dzieci ;-) na spokojnie wtedy sama pójdę i może coś upoluje choć nie lubię grzebać szukać ale wyjścia nie ma ;-)

Hahahah margeritta to mam to samo ja najlepiej to do jednego sklepu bym poszła kupiła co mi w oko wpadnie i poszła do domu nie lubię zakupów śmieje się ze mąż za to nadrabia bo on to jest wybredny zanim coś kupi musi prawie wszystkie sklepy zwiedzić a ja chodzę za nim i dysze ;-)

hej Dziewczyny, ja tez nie lubie lazic po sklepach. Najlepiej bym wszystko w necie kupowala, ale sie nie da. Spodni czy kurtki bym nie zaryzykowala bez mierzenia.

Wczoraj mialam tak ciezki dzien, ze nawet wieczorem nie wchodzilam na forum tylko padlam po 21. Dzisiaj troche Was nadrobilam ;-) Rano oddalam samochod do serwisu na przeglad, mam nadzieje ze nic nie znajda do zrobienia :eek:

Choco - trzymam kciuki! Co do kurtki zimowej, to z corka mialam taka fajna ciazowa z paskiem, wraz z rosnacym brzuchem, ona tez rosla (poluzowywalo sie ja). Wtedy kupilam na allegro w ciemno i byla dobra na cala zime i poczatek wiosny (rodzilam w marcu). Teraz tez cos takiego bym chciala, ale to jeszcze troche czasu jest.

Jak ktoras lubi, to teraz leci na zywo mecz Polska - Rosja w siatke :-)

Witam sie i ja;)
Znaleźliśmy sklep w którym mają wózek który nam się spodobał wiec jedziemy go namacalne obejrzec:) juppi :) Ju się bałam ze będziemy musieli z niego zrezygnować bp kota w worku przez neta to nie chciałam :) dziś w smyku widziałam śliczne kombinezoniki takie z połączonymi nóżkami jak śpiworek no ale były różowe i beżowe :( i co wybrać? Jak dalej płci nie znamy:( a jakieś podstawy ciuszków do szpitalnej wyprawki muszą być a ciepłe ubranko na podróż do domu to wręcz konieczność :( ale w sumie dopiero zaczynają się pojawiać wiec jeszcze coś wypatrze :)

reklama
Ooo kropek właśnie sobie o Tobie dzisiaj myślałam gdzie jesteś bo albo nie pisałaś albo ja nie zauważyłam ;-)
Ja mam biały kombinezon dla synka taki wsumie uniwersalny bo i dziewczynka i chłopczyk w tym pochodzą ;-) ale.mam nadzieje ze się nic nie zmieni bo ciuszki dla dziewczynki oddałam ;-)

Do góry