reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny, ja przepraszam, że nie na temat, ale dużo wśród Was doświadczonych juz mam. A temat opryszczki się pojawił i mi sie skojarzyło..
Czy któraś walczyła kiedyś z mięczakiem zakaźnym? Moja córka ma i ja już nie mam siły.

Powiem Wam, że mając dziecko mogę za niedługo doktorat z medycyny robić ;) Alergie, wysypki, wszelkie choróbka, wirusy, goraczki.. Myślałam, że mnie nic nie zaskoczy a tu proszę ... mięczak zakaźny. Mamy 8 miesięcy na pozbycie się tego ;)

Milenia te zmiany zazwyczaj samoistnie ustepuja po kilku miesiacach.Lekarze lecza je z powodu latwego zarazenia sie... a o co konkretnie pytasz?

Witam Was Lutóweczki 2016:-) Chciałabym do Was dołączyć, oczywiście o ile mogę.
Dziś rozpoczynam 7 tc, termin mam niby na 2 lutego. Jestem już niestety mamą jednego Aniołka:-( We wrześniu ub.r. w 12 tc ciąży okazało się że serduszko naszego Maleństwa przestało bić na przełomie 9/10 tc.
Po pół roku starań, zobaczyliśmy z mężem 2 kreseczki na teście. Od tego momentu jesteśmy mega szczęśliwi a zarazem pełni obaw...

Cupcake witam, ten sam rocznik co ja.
I po wizycie :) Moja kropeczka ma 6 mm, serduszko pięknie bije. Ciśnienie mam za wysokie i muszę codziennie kontrolować, następna wizyta 3 lipca, a termin porodu wyznaczony na 4 lutego. Zdjęcie wstawię jak będę przy komputerze.
Lady lady witam :)

reklama
Do góry