reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam Nowe Dziewczyny :-) Mnie większość kalkulatorów pokazuje koniec lutego, tylko jeden pokazał 1 marzec. Ja mam problem z moim cyklem, zawsze miałam 40 dni ale po łyżeczkowaniu chyba się skrócił , trudno stwierdzić bo miałam jeden okres... Czas pokaże :-)

Mi polozna mowila.tak do dnia @ dodajemy 7 dni a od miesiąca odejmujemy 3 miechy i to jest termin z @ ja do terminu dodaje jeszcze ilosc dni po 14 dc kiedy byla owulka. ! No ale najlepiej z usg i owulki. Cykle rowniez mam rozjechane na maksa. A ze kp to byly zaledwie 3 od.porodu ;p

Ale rycze. Od 3 może 4 godzin. Nie moge wydostac się z lozka. Chlopaki rozrabiaja. Młodszy po mnie skacze. A mojego w domu niema. I jeszcze mi problemy mi swoje na glowe zwalil. Wymiekam dziś. Najchętniej bym uciekła i się schowala.

No jestem jestem :) caly dzien mnie tu nie bylo bo praktycznie i w domu mnie nie bylo :)
Wrocilysmy, corka wykompana, nakarmiona usypia a ja zaraz bede mogla sie oddac chipsom - mam ogromna ochote :)

Ashlee, Jadzka wszystko musi byc dobrze, nie inaczej!

Klaniam sie tym, ktorych jeszcze nie znam ;)

Landrynka bidusio :-( męża za fraki i do domu sprowadz niech się zajmie dziećmi ;-)
Mnie coś brzuszek znowu boli rano czułam się jak by miało mi coś wypaść :-( a teraz tak dziwnie boli jak by mi coś tam uwiezlo i przeszkadzało czasami promieniuje do odbytu i kluje lewy jajnik na zmianę z prawym i pierś prawa tak boli ze mnie zrywa na bok co jakiś czas ale z tego się akurat ciesze ;-) :-( ja to dostane świra z ta ciaza dosłownie

reklama
Mnie nie ma kto pomoc. Jesteśmy sami chlop w pracy utknal jakies 2 godz drogi. Za pomoc musze placic opiekunkom. Więc musi być jak jest. Dziś mnie poprostu przygniotlo. Nawet wózka nie mialam bo zapomnial zostawic w domu wozek. Wszędzie na pieszo i maly na rękach.

Do góry