reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Landrynka juz jest duży wiec powinien zrozumieć ja bym powiedziała normalnie wiem ze Ci to ciężko będzie powiedzieć ;-( albo odczekaj trochę i mu wytłumacz na spokojnie

Landrynko tak mi przykro poplakalam sie nie wyobrazam sobie co czujesz :( starszakowi powiedz on zasluguje na prawde, badz szczera powiedz ze dzidzius nie byl jeszcze gotowy i poszedl do nieba :*

Landryneczko ja mojej Corci zawsze mowilam prawde...mowilam ze pan Doktor powiedzial ze Dzidzius byl bardzo chory i poszedl do nieba.I ze powiedzial ze za jakis czas do nas wroci...:( to strasznie trudne ale dzieci sa bardzo madre i duzo rozumieja

Landrynko moja Nelly miała niespełna 6 jak Kaya zmarła. Była na każdym usg, opowiadała co będą razem robić itd. Kiedy serduszko bić przestało powiedziałam jej,że była chora i odeszła. Tak po prostu. Wytłumaczyłam,że czasem tak się dzieje. Że to niczyja wina. Powiedziałam,że będzie naszym Aniołem stróżem i to zrozumiała najbardziej. Ilekroć płaczę, mówi,że lepiej nie "bo Kaya patrzy i się wtedy smuci". Często o niej mówi, tęskni za nią i każdemu mówi,że ma siostrę w niebie. Zrozumiała wszystko dokładnie. Twój synek też na pewno zrozumie. Dodam,że poza mężem, to właśnie Nelly swoim dziecięcym, ale jakże rozsądnym podejściem, dawała mi najwięcej wsparcia. Tulę Cię mocno :*

Dziekuje. Tak mu powiem prawde moze za 2 /3 dni.

Prosze was o to zebyscie dbaly o siebie i wasze kruszynki. Dotrwajcie do lutego wszystkie:) czasami zajrze do was a napewno sprawdze wasza liste w lutum.

Dzieki raz jeszcze za te pare tygodni:) jestescie wszystkie wyjatkowe. Gdyby ktoras chciala kontakt czy cos.. Na pw mnie pewnie znajdziecie... I sie poryczalam.

Wielkie usciski pa. Bez odbioru....

reklama
Do góry