reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek moja siostra ma podobna poduszke tylko bardziiej w litere c i sobie bardzo chwali. Bede tez musiala kupic bo jej uzywa i raczej mi nie pozyczy [emoji2]

Ja sie nie moge doczekac 2 trymestru. Moze bede spokojniejsza o dzidzie bo teraz to nerwowka. Niestety z kolezanka mialam przykre doswiadczenia i po jej przykladzie dmucham na zimne. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze [emoji2]

Choco u mnie smiga bez zarzutu [emoji2]

Ja tez dziś bóle jajników jakby miesiączkowe plus bóle krzyża, w okolicach lędźwi. Macie tez tak? Przed okresem z reguły tez tak czułam.
Do tego buzia w dalszym ciagu w pryszczach :/

Kurde ja to dopiero 9 tydz i 3 dni. Daleko bardzo do Was [emoji5]️

Chodzę zneczona, ale spac tez kiepsko, wcześnie sie budzę, w nocy na siku, a sny to tak jak mówicie, masakra straszna [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Szmokuss a czego ja nie mam na buzi, mówie Ci. Czerwone plamy :/ plus jakieś takie syfki jakby do wciśnięcia.
Byłam u dermatologa ale nic nie mógł dac oprócz maści cholesterolowej po której niby deko lepiej ale cała się swiece.. dziś próbuje iwostin50 i widzę różnice, mam nadzieję że znajdę jakieś rozwiązanie bo np fluid sprawę pogarsza :/
W poprzedniej ciąży miałam jedną taka plamę przy oku i nic na nią nie dzialalo. Po ciąży przeszła.

Do góry