reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Mama a jak byś coś brała na mdłości ? Mąż wybral Alex i Viktoria zobaczymy czy zmieni ;-) tak o ta podusie do spania a potem podobno fajnie się karmi na niej :-) umnie tez się mdłości pojawiły od 2 dni je mam rano jak wstanę trzyma mnie do popołudnia i puszcza :-) . A co do cery to taka właściwe spryszczala ;-) miałam przy córce byłam tak ohydne ze nie mogłam patrzeć na siebie ;-) pryszcz na Pruszczu blada cera fuj teraz naszczęście jest wszystko git :-) jak narazie

A i pies się nie znalazł :-( niestety

reklama
Bozenka pytałam wczoraj czy coś mi pomoże przy tych mdłościach, powiedział że nie ma takiego specyfiku, trzeba czekać, bo "ponoć" mogę liczyć że wraz z końcem 1 trymestru zakończą się moje katorgi

Co do rogala... miałam przy dwójce dzieci i wierzcie mnie nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez rogala! Jest absolutnie genialnym wynalazkiem :) I do karmienia - bo ja nie umiałam karmić bez poduszki czy na leżąco.

Ja też lulałam maluszka na rogalu :) a teraz sobie tak go zawijam jak lezę na boku, pomiędzy nogi dla mnie to ulga w okresie ciąży :)
Przy rogalu trzeba zwrócić uwagę żeby poszewka była odpinana, trzeba to co jakiś czas przeprać. Ja nie kupiłam jakiegoś wybajerzonego, drogiego z "metką" miałam z sieciowego sklepu ale naprawdę polecam.

Witam Was. Dzisiaj przespalismy noc!! I synek pozwolil pospac do 8.20 :o czuje sie o niebo lepiej :D Dzisiaj chyba sie nad morze wybierzemy.

Ashlee szczesciary z nas! U mnie tez zadnego syfa, cera piekna i promienna, juz nawet podkladu nie nakladam jak ide do pracy czy wychodze gdzies (tak na codzien to sie nie maluje). Oby tak juz zostalo :D Ja tez bym chciala chlopakowi dac Liam ale maz sie nie zgadza :(
Caro wspolczuje boli :( pokaz efekt koncowy fryzjera
Szogi witaj, rozgosc sie :)
Mama 102 jak sie urlop udal? Gdzie byliscie? Piekne imiona :) mnie tez dalej mdli i obawiam sie zeby nie skonczylo sie jak w pierwszej ciazy, wymiotowalam i mdlilo mnie bardzo dlugo :(
Bozienko Alex piekne imie :)

Rogala też miałam przy córce do karmienia i polecam. A co do imion, to u nas jest mega problem. Ogólnie nie możemy się dogadać. Córka po porodzie była tydzień bezimienna :-D a teraz jeszcze ona doszła do negocjacji ha ha

gwiazdeczka88 my mieszkamy nad morzem wiec na urlop co roku uciekamy do lasu :) ale to nie był mój najlepszy urlop, starałam się bawić z dziećmi i być aktywna ale te mdłości żyć mi nie dały. Trudno mi to wytłumaczyć osobom postronnym i nawet mężowi że tak fatalnie się czuję że odbiera mi to moc i do tego nadmiar śliny, co też potęguję chęć wymiotowania.

mamana mi pomaga herbatka z imbiru - kroje świeży imbir na kawałeczki i zalewam wrzątkiem, przykrywam na 10 min i pije. Ja mam mdłości raczej popołudniowo-wieczorne, ten imbir ratuje mi życie

Gwiazdeczka moj tez sie nie zgadzal ale wywiazala sie klotnia i powiedzialam ze moze byc pewny ze ja nie odpuszcze hihi no to po dwoch dniach i tak stanelo na moim on chcial Semir ;)

reklama
kr0pek super te gadżety Ja to chyba na sesje się do Ciebie wybiorę :-D

Trzymam kciuki za wizyty

A ja wczoraj pisałam że dobrze śpię to dzisiaj na złość budziłam się chyba z 5 razy masakra a po 3 jak się obudziłam to zasnąć nie mogłam i wstałam dzisiaj z bólem głowy.

No i dzisiaj muszę po tą maść skoczyć do apteki chociaż nie wiem co to bo by się rozwinęło na tej wardze a tam czuje bolące miejsce jak na zimno ale się nie rozwija.
Z cerą mam trochę problem w koło ust pojawiają mi się bolące wypryski ale do przeżycia.

Do góry