reklama
No wlasnie kilka juz pisalo [emoji14] wiec troche dlatego zapytalam...
Nie Wiem ile bo az takiej pamieci nie mam !Ale na pewno nie pierwszy raz o tym czytam[emoji14] [emoji14] [emoji14] pozatym u mnie to tez 5 ciaza wiec bylam ciekawa zdania Magdy i tyle w tym temacie.
No wlasnie ehhh te kobiety w ciazy [emoji14]
Nie Wiem ile bo az takiej pamieci nie mam !Ale na pewno nie pierwszy raz o tym czytam[emoji14] [emoji14] [emoji14] pozatym u mnie to tez 5 ciaza wiec bylam ciekawa zdania Magdy i tyle w tym temacie.
No wlasnie ehhh te kobiety w ciazy [emoji14]
Ostatnia edycja:
Jadźka
mama 2 synów
Carolajna w sumie to dla jednego do 1 klasy ten starszy ma
zuzanka no tak mniej więcej takie miałam dzisiaj 86/49 tylko że niezbyd dobrze się czuje
kr0pek,Magda_z_uk ale Wam zazdroszcze wiem wiem jeszcze trochę i ja poczuje ale doczekać się nie mogę
Magda ja wiem że to nie najważniejsze ale wspominałaś że lukniesz to tak z ciekawości
Madziolina jeszcze raz trzymaj się tak jak mówisz trudne to ale trzeba żyć
zuzanka no tak mniej więcej takie miałam dzisiaj 86/49 tylko że niezbyd dobrze się czuje
kr0pek,Magda_z_uk ale Wam zazdroszcze wiem wiem jeszcze trochę i ja poczuje ale doczekać się nie mogę
Magda ja wiem że to nie najważniejsze ale wspominałaś że lukniesz to tak z ciekawości
Madziolina jeszcze raz trzymaj się tak jak mówisz trudne to ale trzeba żyć
chocolatequa
Fanka BB :)
Aschlee a mi sie wydaje ze napisalo o tych ruchach z 3 mamy.. A jest nas tu z 30 jak nie wiecej. Nie wydaje mi sie ze musisz sie nakrecac negatywnie ze tylko nie czujesz bo tak nie jest.
Choco nie nakrecam sie negatywnie bo i tak juz wystarczajaco mam narwow...po prostu przeczytalam juz kilka razy o ruchach i dlatego zapytalam...
Wiem ze kazda ciaza przebiega inaczej i jedna czuje w powiedzmy 14 a druga w 17 jeszcze nie...ale tu rozmawiamy o wszystkim i uwazam ze moglam o to zapytac tym bardziej tak jak mowie wydawalo mi sie ze nie pierwszy raz o tym czytam.
Aczkolwiek faktycznie nie zapamietalam ile osob o tym pisalo...wiec jak widac moja pamiec dziala tak sobie [emoji6]
Wiem ze kazda ciaza przebiega inaczej i jedna czuje w powiedzmy 14 a druga w 17 jeszcze nie...ale tu rozmawiamy o wszystkim i uwazam ze moglam o to zapytac tym bardziej tak jak mowie wydawalo mi sie ze nie pierwszy raz o tym czytam.
Aczkolwiek faktycznie nie zapamietalam ile osob o tym pisalo...wiec jak widac moja pamiec dziala tak sobie [emoji6]
Ostatnia edycja:
margarita888
Magda zazdroszczę tych klopsikow w sosie koperkowym, jutro chyba w końcu je zrobię, bo od kilku dni mam chęć. Dzięki za kciuki, już mam adrenalinę przed wizytą
dobrze, że posiew wyszedł mi ok 
O ruchach chyba 4 dziewczyny pisały, czytałam że w 14 tc można zacząć czuć, ale reguły nie ma.
O ruchach chyba 4 dziewczyny pisały, czytałam że w 14 tc można zacząć czuć, ale reguły nie ma.
chocolatequa
Moja pamiec np w ogole nie dziala, dzis bylam w piekarni po bulki, ktore kupiłam ale wyszłam bez nich i pani ekspedientka za mna biegla 
Aschlee nie chodzi mi o to zeby sie klocic tylko poprostu jestem z tych osob, co wola sie skupic na czyms dobrym niz sie niepotrzebnie nakrecac i skupiac na samym problemach
stad moje 'przywrocenie' Cie do porzadku, za ktore przepraszam, ni mialam nic zlego na mysli 
jednak nadal uwazam, tak jak sama napisalas ze kazdy jest inny, kazda ciaza jest inna i nie mozna uogolniac. i juz
Aschlee nie chodzi mi o to zeby sie klocic tylko poprostu jestem z tych osob, co wola sie skupic na czyms dobrym niz sie niepotrzebnie nakrecac i skupiac na samym problemach
jednak nadal uwazam, tak jak sama napisalas ze kazdy jest inny, kazda ciaza jest inna i nie mozna uogolniac. i juz
Kochana niemusisz mnie przepraszac bo nie jestesmy dziecmi i nie bedziemy sie jedna na druga obrazac
powiedzialysmy kazda co uwaza i juz wyjasnilo sie co mamy na mysli i jest ok
Ale serio moja pamiec jest strasznie licha myslalam ze sporo dziewczyn juz pisalo o ruchach hihi
Na razie martwic sie tym nie martwie bo jeszcze przyjdzie na to czas
No ale Mamuska czujacym juz Swoje Skarby gratuluje
Ale serio moja pamiec jest strasznie licha myslalam ze sporo dziewczyn juz pisalo o ruchach hihi
Na razie martwic sie tym nie martwie bo jeszcze przyjdzie na to czas
No ale Mamuska czujacym juz Swoje Skarby gratuluje
Ostatnia edycja:
reklama
Carolajna32
Ja też nie czuję ruchów ale to dopiero 12 tc a i ja lekko zbyt okrągła jestem.