reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Polecam z czystym sumieniem. I to duże opakowanie a naprawdę nie drogo.
Mogę też polecić w aptece Linoderm Omega. Nam polecił go dermatolog przy AZS i supwr nawilża, jest gęsty, ciężko się trochę rozprowadza ale bdb, z tym, że opakowanie mniejsze dużo a cena wyższa.

Dzien Dobry, co tu taka cisza od wczoraj? Czyzby wszystkie spaly dalej? Ja niestety nie moglam usnac, nigdy nie moge spac jak jest pelnia :o Musze, sie pochwalic, ze mdlosci mi zlagodnialy i czuje sie bardziej energetycznie. Zaczely mnie za to piersi bolec :D Kobiecie nie dogodzisz. Za tydzien dopiero mam pierwsze USG nie wiem jak wytrzymam te siedem dni :O

Cześć Dziewczyny

gwiazdeczka mam tak samo, nawet apetyt mi wraca, wczoraj nagotowałam gołąbków i się objadłam, wcześniej nie mogłabym na nie spojrzeć...

Dziewczyny czy Wam też wypadają włosy? Bo mnie zaczyna to martwić, nie jem żadnych witamin dla ciężarnych, i mam zamiar zacząć tylko tyle tego jest że nie wiem które wybrać... Czy któraś z Was może polecić?

Miłego dnia, ja mam sporo sprzątania a tak mi się nie chceeeeee

reklama
Widzę że dzisiaj dzień porządkowy ;-) My się właśnie wybieramy na spacer i małe zakupy, a potem mam furę ubrań do prasowania. Samopoczucie powiedzmy lepsze - od jakiegoś czasu zapachy mniej mi przeszkadzają i mniej mnie muli, ale za to nocą zgaga się pojawia, a za dnia "rwie" biodro. (A miałam nadzieję, że mnie oszczędzi tym razem).
Powodzenia w realizacji dziennych planów :-)

Novaspace - nie pomogę, bo poza kwasem foliowym i jodem niczego nie biorę. Na szczęście (odpukać ) z włosami, paznokciami itp mam mniejsze problemy niż zwykle.

Do góry