reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

magda_uk - straszne... oczywiście się poryczałam czytając...

madisoni - jest wątek u lekarza

emka - a jaka różnica wieku między dziećmi będzie? u nas niecałe 6lat, córka cały czas przelicza ile będzie miała lat jak dzidziuś ileś :D

reklama
Dzień dobry dziewczyny :-)

U mnie dzisiaj od rana dzieci koleżanki, więc mamy wesoło, Później mają zajrzeć znajomi, więc dzień będzie intensywny, ale to dobrze, bo pogoda za oknem makabryczna!!! Możecie wierzyć, albo nie, ale u nas nie było ani jednego dnia lata, a te z jako takim słońcem mogę policzyć na palcach jednej ręki :confused2: Znając życie, pogoda się zrobi we wrześniu, jak dzieci wrócą do szkoły, a wtedy to chyba depresji dostanę :eek:

Co więcej? Objawów ciążowych nadal brak. Ruchy coraz częściej czuję. Wizyta i kolejne usg już we środę. Boję się....

Szogun, Carolajna dziękuję za dobre słówko :**

Madisoni wszystkie nasze wątki tutaj :-) https://www.babyboom.pl/forum/lutowe-mamy-2016-a-f620/

Margarita ale Ci zazdroszczę tego jarmarku!!! Uwielbiam takie atrakcje. :tak:

Solla myślałam wczoraj o Tobie. Wiem, że jesteś na wakacjach i różnie bywa wtedy, ale cieszę się,że wszystko ok. :-)

Lecę kręcić bezę i gotować obiad. Miłej soboty kochane :-)

margarita88 moja Córa ma już 16 lat , jak się urodzi dzidzia będzie mieć 17 :rofl2:
Bardzo się cieszy, dzis nawet cos tam wyczytała o kosmetykach i mnie ochrzania czy czasem tego nie używam ,haha mała mamuśka :nerd:
Zbieram się szybciutko, bo u mnie narazie pogoda, więc rodzinka i psisko do lasu. Wreszcie d..ruszę na łono przyrody :-D

Szogi moja też wyliczyła ze jak dzidzia będzie w jej wieku, czyli lat 16, to ona będzie miec ponad 30 haha
Dobrze, ze ny rodzice chociaż młodzi duchem :tak:

Hej nie mialam ostatnio weny do pisania. W piatek mnie strasznie glowa bolala przez pol dnia nie pomogl paracetamol ani ibuprofen.. Nie polecam bolow glowy z rocznym dzieckiem.. Dalam rade bo musialam w sobote obudzilam sie pelna energii ale niestety poklocilam sie z mezem bardzo i do dzis mi jest przykro. No coz zycie... Co dzis porabiacie?? Jsk skoncze prace to podjade z malym do wiekszego parku niech sie wyszaleje :)

reklama
Hej. U nas w końcuuuu ciepło. Zaraz jedziemy na lody z małą, jutro wizyta u ginki a we wtorek jak pozwoli to pojedziemy do Trójmiasta na zakupy i na Jarmark ;)

Do góry