reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Masz takie coś jak opieka całodobowa możesz tam zadzwonić i zapytać co możesz wziąść albo zadzwoń na oddział ginekologiczny i spytaj napewno Ci udziela odpowiedzi

Ati według mnie nie. Miałam tak raz i było ok. Tez się martwilam. Nie mogę wyników znaleźć,bo już szukałam. Chyba mam gdzieś na strychu. Pamiętaj,że to są wciąż statystyki,a nie diagnostyka. Oszalejesz tak myśląc nad tym. Zobacz,ja miałam z Kaya świetny wynik Pappa,a stało się co się stało. Nawet dobre wyniki zatem nie dają gwarancji kochana. I ty jest pies pogrzebany. Weź głęboki oddech,pogłaskaj brzuszek i zobaczysz,że na polowkowym maluszek będzie okazem zdrowia :-) Trzymam za to kciuki!

Carolajna zawsze możesz wezwać pogotowie do domu ;-) Uważaj na siebie!

I co Carolajna żyjesz?

Ja w obydwu ciazach miałam już mega biegunki i zawsze samo przechodzilo..

Najgorzej to chyba nakrecac się na najgorsze zamiast na spokojnie poczekać aż minie.

Tym bardziej że jednym zdarzają się zatwardzenia a innym biegunki i to jakby w ciąży normalne :)

Aczkolwiek wiem wiem że w Twoim wypadku Carolajna na pewno jest inaczej.

To takie moje refleksje z rana :)

Witam
Wczoraj jajku i majonezowi nie odpuściłam delikatnie zjadłam bo to już noc była a dzisiaj drugie podejście :p
Pomidorowa dzisiaj na obiad bo mi smaka narobiłyście.

Ciekawa jestem jak ja dzisiaj będę się czuć juz mnie głowa zaczyna cimić a wczoraj znowu miałam ciśnienie niziutkie

Carolajna co tam?

Jadzia ja wczoraj umierałam tak mnie głowa bolała miałam 105 /60 ciśnienie :( w pewnym momencie to słabo mi się zrobiło myślałam że się przewrócę:(

reklama
No ja tesz w głowie mi się kręciło ja miałam 85/42 potem troche się podniosło ale czytałam że niskie ciśnienie w ciąży może być też spowodowane że za mało płynów więcej się dopajam ile wlezie moze to pomoże bo sie z domu boje wychodzić

Do góry