reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka mi nie chodzi o szkodliwość, bo wiem że to nie jest szkodliwe :tak: Poczytałam sobie o złej interpretacji wyników detektora, o tym że można wyczuć swoje tętno lub przepływającą przez łożysko krew. Już widzę siebie jakbym nie mogła wyczuć tętna jak panikuję i biegnę do lekarza, co jeśli okazałoby się prawdą i tak już nic nie pomoże. Jak ktoś jest spokojniejszy z natury to spoko, ale wiem, że i to nic nie da, a może mnie tylko zestresować. Liczę, że już niedługo zaczną się wyraźne ruchy i będę mogła je śledzić :-) Ale chętnie poczytam jak u Was to działa i jak się z tym czujecie :tak:

Margaritta tez czytałam ze można nie wyczuć itd tez się pewnie będę stresować ale zaryzykowalam :-) i zobaczymy jak przyjdzie Ati ma i jest zadowolona juz podslu****e dzidzie ;-)

Mój ma być jutro. Pod produktem mam same pozytywne opinie. Nikt nie panikował,że nie znajduje tętna. Też kiedyś tak myślałam, jak Ty Margarita. Mimo wszystko skusiłam się. Będę miała frajdę z całą rodzinką. No i tętno będę widzieć :-)

Ja opinie zawsze patrzę na amazonie. No jak produkt mam same 5 na 5 to musi być dobry :-) Ja wczuję ruchy. Wiem,że maluszek ma się ok, ale jednak to moja ostatnia ciąża. Jakoś chcę się nią delektować ile mogę. Potem go komus podaruję. Zdaję sobie sprawę,że u mnie to się rozbija o inne pieniądze, dlatego nie namawiam nikogo, ale wrązenia Wam opowiem :-)

reklama
Bozienka ale ja nie konkretnie o tym ;)
Byłam po zakupy, miałam zamiar ambitnie obiad robić ale za cholere nie mam siły i za głodna już jestem więc jedziemy gdzieś coś zjeść.
Mama przyjedzie i pomoże sprzątać na prezentację więc mam z głowy, upieke jej ciasto w ramach podziękowania; )

Do góry