reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
No i pranie "wyschło" wrrrr.. właśnie kropi deszcz.
Mąż zamówił detektor Sonoline, ale doczytalismy ze dostawa w UK do 3 dni a dalej nawet do 3 tygodni. Myślałam nawet do rodzinki w Uk wysłac a oni nam ,ale jeszcze nie wiedzą o dzidzi a poza tym może akurat szybciej przyjdzie.

Ja tez wróciłam ze szpitala, bo zaczęły sie większe plamienia, niby nie żywo czerwona krew, ale dużo tego było. Lekarz kazał odczekać z badaniem, bo mowi ze usg jeszcze bardziej podrażni i będę mocniej krwawić, ze po stosunku to we wczesnej ciąży moze sie zdarzyć i gdyby sie nasiliło to wtedy sie pojawić w szpitalu. Odchodzę od zmysłów. Boje sie isc do toalety :(

W pon mam wizytę u swojego gina, kazał przeczekać. Kurde pytałam o usg przez brzuch ale ja mam 11tydz i z tego co zrozumiałam i tak bez dopochwowego by sie nie obeszło.

To rzeczywiście może być za szybko na dokładne badanie ale kurde dla Twojej spokojności mógł zrobić i pokazać choćby maluszka to byś się uspokoiła.
Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty, obcy lekarz a potraktował mnie z największą uwagą no i w dzień wolny przyjechał do gabinetu.
Szmokuss leżeć razem ze mną nakaz i tak do poniedziałku!
Ja donwtorku plackiem leżę bo we wtorek mam badanie to prenatalne u sszpecjalisty i już z wynikami Pappa

Leżę, odpoczywam, wzięłam no spe i duphaston. Ale nam sie Carola w jednym czasie przytrafiło :/ dobrze, ze wszystko w porządku z Twoim maleństwem. A brzuch przestał Cie bolec? Mnie chwilami jakby jakos inaczej zakłuje i tez sie martwię czy to normalne teraz.

reklama
Raju chwile mnie nie
bylo i tyle sie dzialo.

Carolajna lez grzecznie i wszystko bedzie dobrze

Szmokuss kochanie trzymam za Ciebie i Twoja Fasolinke kciuki.Bedzie dobrze.Musi.Tez odpoczywaj

Do góry