reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
szmokuss :( Nie doczytałam wcześniej co się stało. Trzymam kciuki za fasolkę!!! Musi byc dobrze, tyle tu naszych pozytywnych myśli krąży. Odpoczywajcie z Carolajna ile możecie, inne rzeczy niewazne teraz

Hejka :-)

Ale tu dzisiaj paskudne akcje....

Szmokus kurcze, dziwnie, bo u mnie to i w 8tc robią usg przez brzuch. Fakt jest faktem, że u mnie położna zawsze mówi,że krwawienie możliwe jest w ciąży po stosunku...Uważaj na siebie kochana. Ja trzymam bardzo mocno kciuki! :tak:

Carolajna
mam nadzieję,że czujesz się już lepiej. Ja na Twoim miejscu bym nie patrzyła na nic, tylko szła w ten szpital jak trzeba. Trzymaj się! :tak:

Choco podawanie luteiny po tym, jak łożysko przejmuje funkcje ciałka żółtego jest zupełnie bezpodstawne. Dlatego po I trymestrze się ją odstawia, ale.....wiadomo....ile lekarzy, tyle teorii ;-)

U nas dzień udany. Pogoda piękna. Opaleni wróciliśmy do domku. Serduszko podsłuchane, więc czas iść spać. Śpijcie dobrze kochane :*

Oj ile nerwów jak się czyta ech. Leżeć plackiem jak trzeba i tyle!
Zazdroszczę Wam tego podsłuchiwania Maleństwa też się zastanawiałam nad zakupieniem sprzętu ale myślałam ze to za wcześnie. Po prenatalnych pewnie się uspokoję i może wtedy...
U mnie ciut chłodniej ale nadal nie wychodzę z domku ostatnia utrata przytomności siedzi mi tak głęboko w głowie ze się boję ale to ja zawsze wolę chuchać za wczasu
Miłego dnia!

Hej Kobitki

Caro, Szmokusiu mam nadzieje ze juz wszystko u Was dobrze!

Przyszlam sie pozalic bo wczoraj caly dzien znowu mnie mdlosci meczyly a w nocy syn sie budzil co chwile na zmiane z chrapiacym mezem spalam moze dwie godz a teraz w pracy padam :(

Moja nocka tez kiepska tak jak Twoja Gwiazdeczko, cały czas sie budziłam, niewyspana jak cholera, ale to z nerwów. Do tego takie koszmary ..
Dziś rano śluz o kolorze brązowym, wiec mam nadzieje, ze to co miało to wyleciało.
Jajniki ciągną, chwilami jakby jelita mnie skręcały, jak na wzdęcia czy "wiatry".
Caro a Ty jak dziś??

Magda racja ale łożysko podejmie pracę ok 16 tc ;)
Hej wszystkim, wyspałam się w miarę mimo burz i deszczu. Mała jeszcze śpi, mama też ;)
Brzuch już tak mocno nie boli, jest czysto.

reklama
Do góry