reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda mi też mówili że to za wcześnie i napewno to są jelita ale chyba matka która to nie jest pierwszy raz w ciąży to wie czy to ruchy czy to jelita ja się cieczylam w samotności ze czuje maleństwo a teraz to się zamatrwiam

reklama
Bozenko, rozumiem cie.Ja nie czulam nic przez caly weekend.Tak mi bylo nie swojo, nie wiedzialam czy to powod do niepokoju czy nie. I dzidzius znowu zaczal sie ruszac po prawie trzech dniach.
Olcia ty tez sie nieprzejmuj.W pierwszej ciazy poczulam dopiero ok 20-21 tygodnia.
Teraz w 13 I sama sie zdziwilam, ze tak wczesnie :-)

Solla no właśnie potrafi się nie ruszać po 3 dni a ja od zmysłów odchodzę a na detektorze słyszę ze się rusza i mi ucieka jak słucham . Wogóle mi się wydaje ze jest za nisko powinien już chyba być wyżej a jest tak jak by zaraz tam gdzie się kończą włoski czyli gdzieś na bliźnie i jakoś mi tak do głowy przyszło ze może mam zrost tam i nie może przejść wyżej albo że mi macica nie rośnie :-( i takie to mam czarne myśli

Bozienka jeszcze chwilę będzie tak nisko, spokojnie! A to, że ruchy czuć raz na kilka dni to też normalne.
Ja ze 2 czy 3 dni temu poczułam lekkie rozpychanie a teraz znowu nic...Ale wiem, że nie ma się co stresować; )

gwiazdeczka88 - w Zakopcu jestesmy, Uwielbiamy z mezem gory, pewnie dlatego ze mieszkamy nad morzem :-)

madziolina - trzymaj sie... zycze Ci szybkich 2 kresek

ollcia82 - tez nie pamietam kiedy poczulam ruchy z corka, ale wydaje mi sie, ze nie za szybko... teraz nic i juz nie moge sie doczekac

Bozienko ja tam wiem doskonale,że to maluszek. Nie wpadam jednak w panikę jak się nie rusza kawałek czasu, bo wiem doskonale ile ma miejsca,żeby sobie figlować. Nie snuj czarnych scenariuszy. ;-)

reklama
Ulżyło mi jak was czytam ....

Bo ja też poxzulam a teraz nic i naprawdę mam straszne myśli bo sądziłam ze się będzie nasilalo a tu nic kompletnie juz z tydzień nie czuje i taka zmartwień trochę jestem;( tymbardziej ze wizyte mam dopiero 29 :( ja chyba osiwieje do tego czasu :(
Oby ten detektor od carolajna doszedł jak najszybciej to może się uspokoje :(

Póki co zajmuje sobie czas robota żeby nie myśleć ;)

20 słoików litrowych ogórków zakisilam dzis ale stwierdziłam ze to będzie za mało ;) i jutro jeszcze raz taka sama porcję chce i od razu kupie sobie na konserwowe ;) ale to pojutrze żeby się nie prz3meczac ;) bo te upały mnie wykańczaja

Mąż się ze mnie śmieje bo chodźe z wiatrakiem jak z kroplówką po pokojach ;)

Do góry