reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Ale nsprodukowałyście od rana
Ja zajełam się tymi zdjęciami i zeszło trochę 500 puściłam do wywołania myślałam że nigdy nie skończe ale przebrnełam mieszkanie ogarnełam teraz ide pranie powiesić

reklama
U mnie zimne picie zawsze pobudza maluszka. I słodkie oczywiście. Pamiętam, jak przed jednym usg ktoś mi polecił koniecznie słodkiego zjeść,żeby dziecko czasem nie spało. No i zjadłam...rano kanapkę z nutellą, której nie znoszę i popiłam colą, której nigdy nie piję.......O rety!!! Maluch szalał tak,że nie szło go pomierzyć :-D I ponoć jak się leży na lewym boku, to to też uaktywnia maluszki :-)

Moja waga stoi w miejscu 59 kg, na szczęście! Wraz z końcem upałów powinna nawet lecieć troszkę w dół. Jest zdecydowanie lepiej niż w pierwszej ciąży. Wtedy na tym samym etapie miałam już 61 kg. Od następnego miesiąca przybierałam 3 kg/m-c, oby tym razem było mniej.
Na obiad dziś gołąbki bez zawijania, zamiast zupy pomidorowej :-D

carolajna dostalam detektor, dziekuje :) czemu nie doliczylas za pobranie?

ale zaluje ze go kupilam:(

zamiast mnie uspokoic to sie teraz denerwuje jeszcze bardziej:( swoje tetno znalazlam ale dziecka nie :( jeszcze bede probowac ale moze macie jakies metody zeby latwiej odnalesc tetno? moze robie tto zle?

Ja uprawiam leżing. ..
Taka duchota, że strach się ruszyć

Załączniki

• 1439473034473.jpg
    1439473034473.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 43
reklama
oczywiscie moje obawy sie nie wziely tylko z detektora poprostu od poczatku ciazy bylam taka spokojna jk szlam do lekarza bylo ok i wogule ale od jakiegos tygodnia jakos tak podswiadomie sie martwie ze cos jest nie tak:(

Do góry