reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magda - wspolczuje problemu z zatokami. Dopoki chodzilam regularnie na basen, to ciagle mialam zapalenia zatok. Rok temu zamienilam basen na zumbe i problem zniknal.

Gwiazdeczka - niektorym z mojej rodziny tez sie wydaje, ze my to spimy na kasie i ta kasa sama nam splywa. Jakby nikt nie widzial ile to pracy kosztuje, ze np. moj maz nie pracuje 8godz tylko duzo dluzej, czesto w soboty. Teraz jak budujemy dom, to juz w ogole jestesmy bogaczami, a ze wspomagamy sie kredytem, ktory trzeba splacac, to juz tez nikt nie widzi.

Carolajna - piekne pazurki. Ja tez mam dlugie poki co, pewnie w lutym skroce :p

dziewczyny, stosuje któraś z was suplement prenatal duo? z ciekawosci - jak dawkujecie? mam napisane od lekarki 1x1 a opakowanie zawiera 2 typy tabletek i zgłupiałam... dawkowanie z opakowania to 1x1typ tabletki+1x2typ tabletki

Duchota nieziemska. A ja w pracy jeszcze.
W ramach rozrywki wpadłam do Zara Baby's a potem zjadłam tortillę z panierowanym udkiem (bez kości afkors ), ananasem i sereeem ;) na ciepło, pyszne :)
Jeszcze godzina i do domu

reklama
Ja to zawsze jak sie pochwale, ze sie dobrze czuje to zawsze pozniej cos :/ dzisiaj wyrzygalam caly obiad majac jeszcze ostatni kes w buzi :/ fuj :/

Ja nigdy nie mialam dlugich paznokci, zawsze mnie draznily, tak samo jak pomalowane paznokcie tez nie lubie i bardzo rzadko maluje. Pewnie dlatego, ze duzo czasu zajmuje pielegnacja i pozniej zabawa ze zmywaniem i odpryskiwaniem, nie to nie dla mnie, nie mam czasu :)

Ale ladnie wygladaja dlugie paznokcie U INNYCH :D u mnie nie :) Wasze mi sie bardzo podobaja, bardzo ladnie zrobione :)

Do góry