reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej ja wczoraj podczytywalam na raty a wieczorem padlam i tyle z odpisywania.
Haruna gratki córeczki :-)
kropek nawet nie skomentuje teściowej. Dobrze, że dzieli Was tyle kilometrów i częściej masz do czynienia z nią jako dobrą osoba.
Na zatoki inhalacje polecam.
Czy Wy też macie chcice na niezdrowe żarcie? Wczoraj kupiłam na dzisiejszy obiad schabowe, ziemniaki i rzeczy na mizerie. Po drodze stwierdziłam, że zjadlabym juz tego schabowego. W efekcie ledwo weszłam a już wyszłam znowu do sklepu i na kolacje kielbaska podsmazana zcebulką, majerankiem i curry i mnóstwo chleba na zagryche :zawstydzona/y:
Lecę robić owdianke z cynamonem, bananami i mlekiem kokosowym, chociaż zdrowo zacznę dzien:-D

Hej.
Ja zjadłam nektarynkę ledwo otwierając oczy. Teraz poleżę i się wezmę za śniadanie.
Od rana mam ubaw. .. prawie cała rodzina że strony męża (moja zresztą też ale dzisiaj nie o nich mowa) odsunęła się od nas. Została garstka osób z którymi utrzymujemy kontakt i jedna rodzina, która sama nawiązała z nami kontakt po jakimś czasie, przychodzą do pracy, dzieciaki niby razem się bawią itd a dzisiaj dowiedziałam się, że organizują "rodzinnego" grilla ale potajemnie żeby przypadkiem chyba nas nie zaprosić :) ;) :)
Fajnie :)

Witam się :)
Córka w następny piątek ma urodzinki i dziś zamowilismy torcik :) będzie piesek :)
Nie zjadłam nic jak jechałam i myślałam że nie dość że zwymiotuje to jeszcze ze zemdleje, ale zjadłam już śniadanko i jest troszkę lepiej :)

Aha dziś ja mam urodzinki :) nieuniknione jest starzenie się hehe a dzień jak codzień. Choćby znów się nie wysłałam, grunt ze mężowi się udało hehe :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry