reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna śniadanko super wygląda, ale u mnie wszystko z pogranicza słodkiego odpada. :baffled:

Bozienko rwa kulszowa,to szereg objawów i termin często naduzywany. U Ciebie kochana to pewnie ucisk na rdzeń kregowy w dolnym odcinku kręgosłupa. Ja mogę Ci polecić dużo pozycji krzeselkowej. Czyli lezysz w pozycji z uniesionymi nogami pod latem 90 stopni z krzesłem pod kolanami. To bardzo odciąża kręgosłup w tej części i daje ulgę. Poza tym pływanie. Świetne jest na tego typu problemy. :-)

NowaNatka ojej,bardzo się ta szyjka skróciła? Co mówią lekarze? Trzymaj się. Ja trzymam kciuki za Was:tak:

Malinko faktycznie ciężko odpoczywać jak tyle na głowie. Mam nadzieje, ze wszytko u Zuzi wyjdzie dobrze i będziecie miały czas by odpoczywać. Uważaj na siebie i usciskaj córcie ode mnie :-)

Dziękuję za kciuki :-)

reklama
MADZIU szyjka duzo sie nie skrocila lekarz kazal mi odpoczywac ale nie koniecznie lezec . ww rubrce szyjka macicy wpisal mi 210 a poprzedno mialam wpisane 220 nie wiem czy to dlugosc jest wpisana czy jak:(

reklama
Magda - to ja już teraz zaczynam trzymać kciuki - żeby potem nie zapomnieć. A i możesz mi dopisać wizytę na 09.02 (07.09 mam na NFZ ale tam się pewnie niczego ciekawego nie dowiem ;-)

Bozienka - znam ten ból :-l . U mnie jest to właśnie ucisk na nerw. W czasie ciąży zdecydowanie bardziej odczuwalny. na szczęście mam od czasu do czasu możliwość skorzystania z usług fizjoterapii, co mi bardzo pomaga, szczgolnie kiedy mięśnie są juz bardzo spięte. A na codzień próbuje pilnować prawidłowej postawy i się zbytnio nie obciążać. Ale wiadomo jak jest.

Malinka - dobrze przynajmniej ze juz jesteście w domku. Trzymam kciuki, żeby wyniki były dobre i żebyś w końcu choć trochę mogła odetchnąć.

Carolajna - gratulacje :-) nie zapomnij troche odpocząć w ramach świętowania.

Ad samopoczucia to miałam kilka fatalnych dni - dzieci wchodzące na głowę, Maleństwo nie dające żadnych znaków, do tego różne boleści, nawet nie wyszła mi niespodzianka na urodziny męża ;-) do tego jeszcze kontrahent, który złożył spore i niestety nietypowe zamówienie przestał się odzywać i odbierać telefony. A wszystko gotowe czeka tylko na ustalenie terminu dostawy.
Ale pogadałam z mezem, dzieci wzięłam na plac zabaw, a gość po prawie tygodniu sam zadzwonił. Wcześniej zapomniał ;-) oby jeszcze lekarz potwierdził ze z malcem jest ok i w ogóle będę szczęśliwa.

Do góry