reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jadzka i super :-) moja mnie kopcia ale tak jak by gdzieś w środku czuje co chwile delikatne pukanie ale bardziej tak jak by mnie gdzieś tam w głąb kopała ;-) pewnie się obrucila pleckami do mamusi ;-) teraz to już będzie coraz częściej i coraz mocniej i juz coraz więcej nas czuje ;-)

Juz po pracy, padaaam. Poczytam co u Was i ide poczytac ksiazke i do spania. Powiem Wam, ze mam koszmary przez ta ksiazke ale musze ja przeczytac, musze wiedziec jak sie skonczy :)

Novaspace ja mu codziennie mowie jak sie czuje a on mi mowi, ze wyolbrzymiam, ze jest zmeczony bo ma wiecej obowiazkow i po prostu czasem mysli tylko o tym zeby sie wyspac. Ja to rozumiem bo widze jak pracuje i nie wymysla ale z drugiej strony chcialabym zeby bylo jak kiedys, duzo smiechu i mniej stresow miedzy nami.
Kropku u mnie to wiecznie jest gora prasowania, gora naczyn do umycia i gora prania, nie wazne, ze przed chwila to wszystko zrobilam, zaraz znowu jest gora wszystkiego :/ i wiecznie pusta lodowka, nie wazne, ze wczoraj bylam na zakupach :/ jak to sie dzieje?
Asiulka ja czulam, ale przestalam. Nie martwie sie tym bo w sumie jeszcze wczesnie..
Bozienko skad ja to znam, droga ktora normalnie wykonuje 20min teraz zajmuje mi conajmniej 50 :o a do tego sapie jak stary dziad.
Beemik super, ze czujesz wiecej energii. Daj troszke!
Carolajna ja to bym nie chcialabyc obserwowana przez szefa, pracuje jak moge i to widac nawet jesli ich kolo mnie nie ma to i tak na nastepny dzien widza, ze wszystko zrobione.

Gwiazdeczka tam kradną na potęgę więc kamery to obowiązek.

Ja jutro mam wizytę, doczekać się nie mogę aż małego zobaczę. I lepiej żeby się w dziewczynkę nie zamienił ;) :)

reklama
Asiula w pierwszej ciazy motylki poczułam w 16 tyg a od niedawna 17 tyg systematycznue każdego dnia, a w tej pierwszd ruchy w 15 tyg tyle , ze one sa jakby pływanie.
gwiazdeczka a gdzue kupilas spodnie?

Do góry