reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Choco współczuję Ci tego bólu głowy. Ja potrafię mieć 3 dni z rzędu i paracetamol nic nie pomaga. Najgorsze,że mimo to musze normalnie funkcjonować. Trzymaj się kochana!

Natka i jak? Dzwoniłaś do lekarza? To faktycznie może być pęcherz :baffled:

Demolko brałam pod uwagę adwokat, ale to w szkole z młodszymi dziećmi, więc wolę nie....ale pomysł wykorzystam i tak na córki urodzinki ;-)

Kropek, Jadzia przyszła mi kurtka zimowa :) - jest super i jestem bardzo zadowolona :)

A kupiłam sobie 2 bluzki, 2 bluzy, 2 swetry :)
I zamówiłam na allegro 2 pary leginsow, takie leginso-spodnie i rurki :)
A te za duże już mi się udało sprzedać :)
Kropeczku jutro postaram się wstawić zdjęcia bo dziś to już głowa mi nie pozwala :)
Nie wiem tez czy to tak wypada na wątku zakupowym gdzie wszystkie załączamy ubranka dla dzieci żebym swoje ciuszki wstawila ;)

Madzia ja wzięłam i też nadal bolała. Boję się ze teraz kilka dni będzie tak boleć aż w końcu zalicze atak mojej migreny :/
Jak tam z ptasim mleczkiem sobie będziesz radzic?

Bozienka jak tam Aleksik? Rozruszal się troszke?:)

reklama
Do góry