reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty.
Dziś po trzech dniach poza domem nadrabiam zaległości biurowe, ale jakoś mi praca nie idzie. Ech... Brzuch mnie boli, szyjka kłuje i jeszcze katar męczy. I jeszcze nie mam pomysłu na obiad :-|
Bozienka - z tym zusem to faktycznie masz same nerwy. Jutro będę Ci kibicować.

dziewczyny i co juz przed czy po wizytach??
Bozenko moge sie zapytac za co wstrzymali Ci ten zasilek macierzynski??
bo mi tez powinien przyjsc i wlasnie nie przychodzi , a wiem ze przez to ze bylam w szpitalu w tym mies scigali mojego gina o dokumentacje medyczna .. k...a oni sa jacys chorzy

Natka w maju zmieniłam prace w czerwcu dowiedziałam się o ciazy chciałam jak najdłużej pracować ale lekarz zadecydował inaczej i w lipcu poszłam juz na chorobowe i się czepiają ze za krótki okres czasu od zatrudnienia do chorobowego mojej karty medycznej nie chcą wiec nie wiem co oni sprawdzają mi wstrzymali od 27.07 do 16.09 a pismo dopiero 8 września dostałam o wstrzymaniu

ale skoro wczesniej pracowalas to liczy sie ciaglosc pracy z tego co wiem .. ale z zusem sie nie dogadasz .. ja tez dzwonilam w mojej sprawie ale nic sie nie dowiedzialam ;/

reklama
Do góry