reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Tez mam z tym problem i chyba stanie na jajku na miękko ;-)

Magda jak u Ciebie dzisiaj ????
A tak sobie przypomnialam pimpolinda nam znikła udzielała się dość tak fajnie i nagle cisza i to juz dość długo hmmm.......

reklama
Ja jajka na miękko nie jadam bo na wpół surowe.. a wczoraj jadłam kanapki na twardo z jajkiem wiec chyba nie, jajecznica chyba tez nie.. mam ochotę na wrapa ale nie mam naleśników w domu.. oooo albo naleśniki zrobię!!! To maż tej zje;)
Idę pichcic:)

Dzień dobry :happy:

Melduję się po kiepskiej nocy. Marcel goraczkowal i tak biedny płakał,że nie wiele spałam. Ten kaszel ma okropny i doszła biegunka :-(

Głowa mi pęka. Juz drugi dzień. Ten weekend zdecydowanie skreślam :baffled: Dobrze,że chociaż u Was bez sensacji.

Anit zdrówka dla syna!!!

Choco ona tydzień temu jako pierwsza w sobotę zaczęła. Wymiotowała,miała lekką gorączkę a potem w tygodniu dość często ja ganialo do WC i jeść mi nie chciała. Po niej w nocy w czwartek Nelly no i teraz Marcel. Tylko on ma jeszcze coś innego.

No właśnie kropek tak sobie przypomnialam.

Madzia mąż dzisiaj w domku ? Jak tak to kochana idź poodpoczywac troszkę przespij się . Może jednak warto by było iść z dzieciakami do lekarza kurcze żeby i Ciebie nie dolapalo :-(

Haha wiecie ci u nas na strychu SIEDZI? Wiewiorka...i jak się pozbyć wiewiórki? No nie mogę poprostu mąż ja właśnie zobaczyć jak szła na jedzenie szkoda ze nie zdążył zobaczyć którędy wyszła na ogród.. no szaleństwo:)

reklama
Do góry