reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Choco właśnie się boje tego spojenia nie miałam z tym do czynienia jeszcse ..... coś więcej mi powiesz na ten temat ;-)
Bettina poczytaj o dzieciach ponispowych ja co prawda z córa nospy brałam dużo i nic jej nie jest

reklama
Boję się już czytać w internecie cokolwiek :zawstydzona/y:
Naczytałam się o porodzie z astmą i jestem przerażona.
Teraz mnie wszyscy straszą, że w ciąży na pogrzeby się nie chodzi a ja mam w poniedziałek pogrzeb dziadka. Strasznie podatna się zrobiłam na negatywne informacje :-(

Bettina z tymi pogrzebami to się zgodzę sama bym nie poszła miałam w rodzinie nawet przypadek kuzyna babcia zmarła i pojechali z żoną na pogrzeb jego żona była w 9 tc i w tym samym dniu wieczorem poronila i teraz pytanie czy tak miało być czy z emocji czy nie wiadomo z kad ....... ja tam z przesadami to tak bardziej na śmiesznie biorę no ale są takie gdzie się zastanowię dłużej nad tym

Bettina ja na początku ciąży byłam na pogrzebie kolegi, zginął w wypadku samochodowym. Ja ogólnie nie czytam, wtedy się lepiej śpi :)

Bozienka spojenie mnie bardzo bolało pod koniec ciąży do końca. Bolało najbardziej przy podnoszeniu się z łóżka jak lezalam lub wstawaniu z siedzenia.
Ginekolog polecił mi branie nospy tej extra. Pomagalo. Brałam nospy dużo i też u nas nic się działo na szczescie.
Podejrzewam że w tej ciąży też gdybym miała taki problem to bym znów nospe wzięła.

Jestem i ja :-)

Od rana zakupy. U nas pomału przygotowania do Halloween. Szukaliśmy strojów, dodatków itp. Mąż i Marcel mają już strój, ja i dziewczynki nie, ale to już online. Na szczęście dekoracje, słodycze itp z głowy :-)

Przyszła mi kurtka, ale oddaję. Fajna, ale trochę jak worek na mnie :eek: Napisałam do nich maila i już w poniedziałek kurier ma odebrać paczkę zwrotną. Muszę dalej szukać :Confused2:

Bozienko
mi też krocze zaczyna dokuczać. U siebie obstawiam spojenie. Tzn rozchodzi się znowu za szybko :-(

Kropek współczuję samopoczucia. Mam nadzieję,że w końcu ten ból minie :sorry:

Choco
serio na ból spojenia brałaś nospę? W szoku jestem, bo leki rozkurczające przy spojeniu są zabronione :baffled: Pogarszają sprawę, właśnie przez to,że rozluźniają. Zdrówka kochana jak najwięcej!!!

Bettina
z nospą lepiej uważać. Dzieci ponospowe to dość głośny temat. Dopóki nie jest to na prawdę koniecznością, ja bym unikała szerokim łukiem ;-)

Szogi fajnie,że możecie z mężem wyjść. Ja bym mogła, ale mi się nie chce :-p Zazdroszczę ochoty, bo jednak to ważne,żeby spędzać te chwile sam na sam ;-)

Magda brałam to co lekarz powiedział żeby brac no i pomagało heh może lekarz myślał ze boli mnie coś innego ;) grunt ze przynajmniej pomogło ;)
Ja ostatnio zamówiłam taką przejsciowke i sprzedalam dalej bo mi się nie podobała hehe ;) decyzja podjęta - zostaje z sama moja śliczna zimoweczka :)

Kurcze ja tam pewności nie mam ze to właśnie to kiedyś już mnie bolało to wam pisałam ale przeszło dzisiaj to cały dzień mnie trzyma i promieniuje tak jak by do nogi i pupy i taki bol jak bym miała poobijane wszystko między nogami nie wiem czy to to jak narazie nic nie biorę ;-) 2 tygodnie wytrzymam do wizyty hehe ;-)

Choco to fakt,że lekarze czasem tę nospę dają bez pojęcia :eek: Ja nie mam żadnej kurtki :-( Zaczynam się martwić, bo póki co jest ciepło, ale jak rypnie się pogoda, to nie wiem co założę :szok:

Bozienko
podejrzewam,że na wizycie lekarz powie, że to normalne. I w sumie, to dobra opcja, niż stwierdzenie,że coś się dzieje. Ja już miewam różnej maści bóle, które choć upierdliwe po prostu muszą być. W końcu nas maluszki rozpychają od środka :-)

reklama
Do góry