reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek ciesze się może mój też się już oczasnie :-) miałam spotkanie z szefowa i mówiła ze wszystko jest dobrze żebym się nie martwila i ze to juz koniec. A jest światełko w tunelu bo jednak Sądecki zus nie kupuje aut za 106 tys bo diler chce więcej ;-)

Dzień dobry, jakaś niewyspana jestem ostatnio, zwlec się z łóżka nie mogę o przyzwoitej godzinie. :zawstydzona/y:

Carolajna dzieci są nie do podrobienia z tym co potrafią wymyślać. :-D
Natka ja mam w końcu materac PKG, już przestałam wydziwiać bo te moje niezdecydowanie to z nadmiaru informacji. Moim zdaniem wystarczy dbać o higienę, żeby materac się nie zamoczył i robaków nie będzie. ;-)
Bozienka mąż pewnie z kolegami wymienia informacje. Mojego ten temat w ogóle nie interesował aż do czasu jak zaszłam w ciążę. Teraz wymienia opinie z kolegami hahaha :-D

Kropek, Bozienka trzymam kciuki za szybkie zakończenie przebojów z zusem. :-)

Dziewczyny czym leczyć kaszel i bolące gardło? Trzyma mnie już od poniedziałku. :-(

Bettina mleko z czosnkiem I płukanie gardła ewentualnie są tabletki dla kobiet w ciąży ba bol gardła . Ja jak byłam chora to właśnie zaczęłam od syropu dla kobiet w ciąży który nie pomagał robiłam inhalacje mleko z czosnkiem I herbata z cytryna I sokiem malinowym I po 3 dniach takiej domowej kuracji poczułam ulgę :-)

ehh dzis mam dola:crazy: ciezko mi sie dogadac z mama bo zawsze podwaza moje zdanie ,tylko martwi sie to zeby nie wtracala sie tsk w wychowywanie dziecka.mieszka w bilzniaku kolo mnie wiec szczerze martwie sie :baffled:

reklama
ehh to widze ze nie jestem sama, zawsze mysalam ze im jestesmy starsze tym lepiej sie dogadamy a to kicha.

mm juz zupka pieczarkowa dochodzi i zaraz obidek:-)

Do góry