Bozienka24
Fanka BB :)
Choco gratki dla męża 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dzisiaj zasnęłam w trakcie czytania książki ;-)
. Z siostrami musiałam zawsze doprowadzić dom do porządku i zaopiekować się 2 młodszych braci. Ale dawałam radę i jak ojciec był trzeźwy to się modliłyśmy aby taki stan trwał jak najdłużej. W tym roku na początku mojej ciąży w czerwcu zmarł mój ojciec. Jest mi smutno i przykro z tego powodu bo nie ważne jaki był ale był moim ojcem. Mój mąż za to ma złote serce dla dzieci zrobiłby wszystko. Czasami to nawet za bardzo ich rozpieszcza i na bardzo dużo im pozwala.
. Lubie gotować ale też bardzo lubię jak ktoś dla mnie gotuje :-) . W tym tygodniu to nie powinnam narzekać bo małżonek był na zwolnieniu lekarskim i miałam obiadek podany pod nos.
.