reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit połóż się na lewej stronie i spróbuj odpocząć, stawianie jest normalne i jak mi w szpitalu mówili będzie coraz częstsze a leżenie na lewym boku i odpoczynek pomagają:)

Dziewczyny trzymać tam brzuchy i nogi

Demollka tak właśnie leżałam na lewej stronie. Tylko bardzo się zaniepokoiłam bo w dwóch poprzednich ciążach nie przytrafiło mi się to ani razu.

reklama
A wiecie,że mnie nie martwi w ogóle brak spakowanej torby i przygotowanej wyprawki? Jak to mój mąż mówi "w razie W wiem, co brać, a ubranka małemu jakieś wybiorę" :-D

Witajcie. :-)

U mnie temat wyprawki na wózku się zatrzymał. ;-) Do szpitala nie mam nic, z higienicznych rzeczy dla dziecka też. Baa nawet torby nie mam w którą mogłabym się spakować. :zawstydzona/y:
Za to mam dwa nowe jaśki mięciutkie do spania. Jeden dla mnie i jeden dla brzucha :-D

Witajcie. :-)

U mnie temat wyprawki na wózku się zatrzymał. ;-) Do szpitala nie mam nic, z higienicznych rzeczy dla dziecka też. Baa nawet torby nie mam w którą mogłabym się spakować. :zawstydzona/y:
Za to mam dwa nowe jaśki mięciutkie do spania. Jeden dla mnie i jeden dla brzucha :-D

Bettina masz rację teraz powinnyśmy myśleć o spokojnym i wygodnym wypoczynku bo później niestety już tak się nie da. Oczywiście teraz też się nie wyśpimy na zapas ale dobrze będzie powspominać ten czas relaksu. :-) :-D

Ja nawet dobrze dzisiaj spałam. Do łazienki chyba chodziłam śpiąc bo nie zarejestrowałam zbyt wiele wędrówek :-D

U nas dzisiaj ostatnie spotkanie na szkole rodzenia. Trochę szkoda bo fajnie było. :tak:

Mój suwaczek mówi, że maluch waży prawie 2 kilo, to się ubawiłam bo moje dziecię 2,5 :-D

reklama
W piersi jest jakis stan zapalny wiec nie jest zle za to dzis mecza mnie bolesne skurcze ktore wykazuje tez ktg :/
Dziewczyny jakie u Was skurcze pokazuje ktg?
Lekarz mowi ze niekiedy zdarzaja sie takie dni i nie musi oznaczac to odrazu ze cos sie dzieje ale trzeba obserwiwac czestotliwosc i czy sie nie nasilaja

Do góry