reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

O kurcze Aschlee, rzeczywiscie u Ciebie od poczatku cos sie dzieje, wiec dlaczego na koniec chociaz nie moze byc lepiej? Współczuje. Ale to juz końcówka, wiec niedługo bedziesz tulić swoja Vivien :-) kciuki zacisniete, bedzie dobrze, dasz rade ze wszystkim, jesteś silna i duzo juz przetrzymałas, wiec teraz nie ma innej opcji :)

reklama
Demollka jasne ze nie mam za zle milo mi bo myslalam ze juz mnie nikt nie bedzie pamietal po takiej nieobecnosci ;)
Nie sterydow nie podali bo u mnie podaja do 34tc wiec chyba licza ze ten tydzien na luzie przechodze :)
Ja licze zeby tak chociaz do polowy stycznia i bede szczesliwa

Beemik no zdarzylam sie przyzwyczaic ze zawsze jakies atrakcje musza byc :/ ciesze sie z kazdego dnia w dwupaku i oby Vivi rosla dalej tak jak rosnie to jakos przetrwam to wszystko :tak:

aschlee mi gin tez mowil ze sterydy tylko do 34 tyg . wierze ze bdzie wszystko dobrze dawaj nam znac co i jak .na pocieszenie mam wizye 30.12 bedzie to 35tydzi 3dn wtedy okaze sie kedy rodze bo szyjka sie skraca .gin na pocieszenie dodal ze i tak tonie bedzie zle po nize
j 32tyg ciezko dzidziusia utrzymc przy zyciu a tu juz bedziemy wkraczac w 9 mc .

dzis maly bardzo aktywny i kopie mnie w szyjke przez co boli mnie w pochwie.mam nadzieje ze to normalny objaw cio

Natka tak normalny często mały mnie tak kopie ;-)
Aschle oby jak najdłużej malutka posiedziała w brzuszku trzymam kciuki za Ciebie .
Natka moja córa jest z 32 tygodnia oddychala sama i tylko 15 dni w inkubatorze a w 18 dniu wyszlysmy ze szpitala to wszystko zależy od maluszków ;-)

Ręce opadają :banghead:

Załączniki

• 1450204438952.jpg
    1450204438952.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 66
Bozienko dziekuje bardzo pozdrow ja rowniez odemnie.A co u niej bo dawno jej nie bylo?

Magda o rany co za temperatura???? Nie spada po lekach? Biedna Malutka :(

o matko Magda no ładnie ją rozłożyło, coś spada ta temp?

no Aschlee to trzymam kciuki za Was 35tc to już będzie dość bezpieczny czas dla córci:tak:

Bozienka a Ty jak tam się czujesz? i co się dzieje z Caro? o Choco też już pytałam
Kurcze ktoś jeszcze miał problem z blizna ale nie mogę ogarnąć kto to był.
Widzę ze zamiast uszka kleić i piec makowce to zmartwień przybywa:(

Natka ile ma już Twoja szyjka?

reklama
Magda współczuję choróbska, dużo zdrówka dla was i dużo sił dla Ciebie. Oby szybko minęło i Ciebie nie złapało! :-(

Mkvet widzisz co położna to opinia na temat pielęgnacji. U nas podkreślała, że sudokrem i bepanthen dopiero jak są odparzenia, jak nic na pupie nie ma to jakąś lekką maść, np linomag, alantan itp. Bepanthen i alantan nie mają podobnych składów z tego co zdążyłam wyczytać ale specjalistą też nie jestem więc nie drążę ;-)

Aschlee zaciskam za was mocno kciuki abyś wytrwała jak najdłużej, każdy dzień jest ważny. Wierzę, że wszystko będzie dobrze :tak:

U mnie w otoczeniu pojawiły się głosy, że mam już nisko brzuch :szok: Zaraz wkleję w wątku i ocenicie. ;-)
Wzięłam się za pranie, gdybym wiedziała, że tyle tego będzie. Wstawiłam już dwa i jeszcze mi 6 kompletów zostało a już nie mam gdzie wieszać i muszę czekać. :szok:

Do góry