reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja to teraz przy byle czym wpadam w panikę ze stresu więc jestem słabym doradcą, tym bardziej, że nie mam doświadczenia. :-( :( Obserwuj i jak ciągle będzie niepokojąco to jedź i nie zwlekaj

Natka ją mam tak samo, od 2 dni mam okropne wirzgania wypychania takie gwałtowne i trwają po parę godz później chwilą przerwy i znowu to samo jak jutro tak będzie to idę na ktg

kati moze poprostu tak ma yc . bozenki bobo tez bylmega aktywny pod koniec ciazy i czytalam ze niektore dzieci sa spokojne przed porodem inne odwrotnie.wiec nie pojechalam na ip bo co prawda ruchy sa mocne ale nie przypominaja szarpania i nerwowych ruchow wiec chyba jest oki. a u ciebie jest takjak ja pisze?? daj znac jak po ktg ja mam wizyte w srode wiec poki co czekam

Bettina jednak to mozliwe ze zmuenil strony bo postanowil wrocic na prawa strone bo myslalam ze mi skora peknie tak sie wypinal przy zmianie pozycji;)

kati dodam ze wczorajbyl mega spokojny a dzis od rana po pare godz szalenstwo takjak u Cb ,teraz chyba zasnol bo sporadycznie puka w brzuszku

Pobrali mi ponownie krew, jutro popołudniu wyniki

Moj maz odebrał jej telefon i zamiast leukocyty mam mały poziom trombocytow. Przez niego sie wystraszyłam, ale dzwoniła jak był w pracy bo do mnie ponoć nie mogła sie dodzwonić
Mam bardzo niski poziom żelaza i płytek krwi- ktore sa niskie albo przez niedobór żelaza albo cos z wątroba. Celuje ze to pierwsze, muszę brać tylko samo żelazo, narazie brałam suplement. A po wynikach dowiem sie co dalej

Szczerze to ona nigdy nie siała paniki, dlatego teraz mnie zdenerwowała...
Mam nadzieje ze bedzie ok...

Natka potwierdzam z tą zmianą strony, moja też tak się przekręca wokół własnej osi, od dwóch dni nóżki widzę dosłownie po prawej stronie jak wciska między żebra a moją skórę hehe tak co kilka dni widziałam zmianę:)

Nova czyli tragedii nie ma i da się podleczyć:) no to ładnie łykaj leki:) jeszcze troszkę Ci zostało:)

Dzięki demolka

34 dni dokładnie :-)
Mysle ze i maz i lekarka niepotrzebnie mnie nastraszyli, wyjaśni sie jutro, narazie sie nie nakręcam

reklama
Do góry