reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny jako laik porodowy pytanie mam ... Czy można mieć rozwarcie bez odejścia czopa ? Czy to technicznie niemożliwe ? Ja od wczoraj czuje bóle okresowe, szczególnie jak sie położę i jak dzisiaj aplikowałam ostatnia dawkę luteiny to młoda juz jest baaaardzo nisko. Do tego mam lekkie rozwolnienia :(

reklama
Bettina obecny dom wypowiedzieliśmy do końca lutego, także 17.02 mam CC, nie wiem jeszcze do którego domu ze szpitala wrócimy :-)

Ja tez czuje mocne ruchy, takie podskakiwanie albo rozpychanie. Te gwałtowne tez mnie niepokoją , nawet pytałam lekarki czy nie jest mała owinięta pępowina... Ale ponoć nie jest, choć dokładnie nie widać

Haruna jesli chodzi o rozwolnienie to czesto maja kobiety krótko przed porodem. A z tym czopem to nawet nie wiem

Tiniaq Milosz jest rzeczywiście duży :-) ale dobrze ze wszystko ok

A u mnie wyniki nie sa takie zle, bardzo niskie zelazo, ale w pierwszej ciazy miałam dokładniej to samo także dobrze ze to tylko to :-) trochę mi lepiej jak wiem ze jest ok

Magda super ze Theo się obudził ja się zastanawiam co z tym tetnem Alexa bo mało vo się ruszał na ktg a tetno skakało :-( położne mówią ze wszystko jest dobrze ale ja jednak się martwię :-( takie cuda dzisiaj były

Załączniki

• 1452877073523.jpg
    1452877073523.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 68
Czop wygląda dokładnie tak jak opisała Nowa i może odejść w całości lub w częściach i wtedy można tego nie zauważyć. Ja dzisiaj dzień leniucha właśnie wciągam pysznego pączka:).
Na jutro zaplanowane większe zakupy oczywiście z mężem bo sama wszystkiego nie przytaszczę. Aaaa muszę sobie zrobić listę zakupów bo inaczej połowy rzeczy zapomnę:):) Tak to już jest z moją pamięcią w ciąży.

Czop również może wyglądać jak klej ;-) ciągnące przezroczyste zoltawe ...... ja miałam wszystkie oprucz z krwią ;-) i potwierdzone u lekarza ze to to :-)

Nie.no poczytalam sobie.o tym czopie nawet jakies zdjecia byly i jestem.pewna ze to czop mi odszedl...ale nie przejmuje sie tym bo jest napisane ze nawet pare tyg wczesniej moze odejsc

reklama
Do góry