reklama
Magdalena777
Fanka BB :)
Olaolala ja właśnie na odwrot. W poprzedniej ciazy nie spuchlam chociaż było bardzo cieplo. Rodziłam w maju ale mieszkałam wtedy w bardzo cieplym miejscu i było upalnie. Teraz jest zimno a mi wszystkie buty za małe i paluszki u stóp jak paroweczki mam.
Dziewczyny nie martwcie się. Pampersy 1 będą ok o ile dzieci nie ważą 7kg
w aptece gemini są pampersy 0 i te faktycznie są tylko dla wczesniakow ale 1 dla dzieci urodzonych o czasie i to na pewno zuzyjecie kilka paczek zanim sięgnięcie po 2. Moja miała ponad 4kg i nie było problemu. Nie mogą być za luźne bo wtedy bokami wycieka kupka a uwierzcie ze tego byście nie chciały ;p
Dziewczyny nie martwcie się. Pampersy 1 będą ok o ile dzieci nie ważą 7kg
kati29
Witam
Lilith fajnie że wychodzisz do domu oby tak już zostało do samego porodu
Natka lecz sie herbatka z miodem i cytryna
mi czesto pomaga, oby tylko to wystarczylo
Demollka co lekarz na ktg mówi? Wszystko ok?
Lilith fajnie że wychodzisz do domu oby tak już zostało do samego porodu
Natka lecz sie herbatka z miodem i cytryna
Demollka co lekarz na ktg mówi? Wszystko ok?
NowaNatka to sie nie stresuja, jutro lekarz Ci wszystko powie. A mnie wtedy zostawili na oddziale tylko ze wzgledu na wysoka temperature, ktora byla niebezpieczna dla dziecka, wiec sie nie martw, naprawde 
Magdalena jak widac puchniecie to znowu kwestia bardzo indywidualna. Kiedys tez czytalam, ze jak sie pije duzo plynow to sie nie puchnie czy to zima czy to latem.
Co do pieluch, nie no mam nadzieje, ze troche czasu minie zanim moj babel bedzie wazyl 7 kg, bo rzeczywiscie nie chcialabym zeby mu kupka wyciekala, to nie jest fajne doswiadczenie z mojej pracy w zlobku

Magdalena jak widac puchniecie to znowu kwestia bardzo indywidualna. Kiedys tez czytalam, ze jak sie pije duzo plynow to sie nie puchnie czy to zima czy to latem.
Co do pieluch, nie no mam nadzieje, ze troche czasu minie zanim moj babel bedzie wazyl 7 kg, bo rzeczywiscie nie chcialabym zeby mu kupka wyciekala, to nie jest fajne doswiadczenie z mojej pracy w zlobku
Magdalena777
Pakuje torbę do szpitala. Co chwilę coś jeszcze mi się przypomina i właśnie zauważyłam że już się nie dopina. Czyli pojadę obladowana jak wielbłąd. Trudno, nie chce żeby mi tam czegoś zabrakło bo mam szpital 30km od domu i mąż nie będzie jeździł po każda pierdołe. Dookoła jest dużo sklepów ale nie wszystko tam bedzie.
kati29
No tak
torba jak na wczasy 
Kurcze ja jeszcze nie mam nic spakowane nawet jjeszcze prania nie robiłam, muszę zacząć się ogarniac

Kurcze ja jeszcze nie mam nic spakowane nawet jjeszcze prania nie robiłam, muszę zacząć się ogarniac
kati29
Ja do szpitala też mam ponad 30 km
U mnie 2 porody zaczely się tak samo odejściem wód
a skurcze się zaczynały właśnie po odejściu. Ciekawe czy tym razem się tak samo zacznie 
U mnie 2 porody zaczely się tak samo odejściem wód
reklama
Natka spokojnie ja też mam podwyższone leukocyty, ostatnio dostałam lek na 7 dni i wszystko wróciło do normy teraz mam jakieś z żurawiną jutro robię powtórkę zobaczymy czy jest lepiej
Ola ja nie zauważyłam żadnej opuchlizny, pierścionki nawet ostatnio luźne się zrobiły i nadal wchodzę w swoje wszystkie buty i większość ciuchów co prawda sa ciut opięte
Kati no położne się ze mnie śmiały że to już taki czas i linii prostej nie zobaczę tam gdzie skurcze
Ja na razie mam wszystko "obok " torby do szpitala i tak dorzucam, dobrze że dla dziecka nie musze nic tylko na wyjście ale to mąż dowiezie
Ola ja nie zauważyłam żadnej opuchlizny, pierścionki nawet ostatnio luźne się zrobiły i nadal wchodzę w swoje wszystkie buty i większość ciuchów co prawda sa ciut opięte

Kati no położne się ze mnie śmiały że to już taki czas i linii prostej nie zobaczę tam gdzie skurcze
Ja na razie mam wszystko "obok " torby do szpitala i tak dorzucam, dobrze że dla dziecka nie musze nic tylko na wyjście ale to mąż dowiezie