reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bettina no ja na dzień dzisiejszy nie szukam nic specjalnego bo córcia mnie oszczędza z rozstępami:) koleżanki stosuja biooil i nawet sobie chwalą efekty

Hej dziewczyny....
Ja dzisiaj kompletnie.nie mam.weny na pisanie i czytanie.

Mam.juz dosc ciazy u chce juz urodzic ledwo chodze i na.nic.kompletnie nie.mam.ochoty.

Co do rozstepow mi nic nie pomoglo a smarowalam sie w pierwszej ciazy od poczatku i po porodzie tez nie sa jakies.mega widoczne ale jednak sa

Na.udach tez mam ale.sa.blade moze dla innych nie.widoczne.ja.je widze...na boczkach tez.mam.i.na.brzuchu a i na cyckach.... spróbuj moze oliwki natluszcza skórę...albo kremu przeciw rozstepom..sa tez specjalne.kremy ktore redukuja rozstepy ja.na.pewno w taki zainwestuje po porodzie bo chce.na.lato wygladac i pokazac sie w stroju dwuczesciowym

Baettina Ty też wiesz tak naprawde ile masz czekac - do poniedzialku :)
Demolka ja tez mam 98 w brzuchu, ale po ciąży będę znowu fit :evil:
Ja rozstepow na brzuchu nie mam, na poczatku ciazy uzywalam takiego olejku, chyba bioil sie nazywal, nie pamietam dokladnie, ale byl chyba dobry, tylko, ze tlusty i dlugo sie wchlanial. A teraz uzywam Palmers i jest ok, ładnie pachnie :) Moj brzuszek pochwalila nawet polozna, powiedziala, ze piekny :huh: oczywiscie pod tym wzgledem, ze bez rozstepow.
A wiecie gdzie ja mam rozstepy? Na łydkach...

Lilith głowa do góry!! z dnia na dzien coraz blizej porodu jestes :)

reklama
Do góry