reklama
Magdalena777
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
ale dużo dzisiaj pisalyscie. Ja po nieprzespanej nocy, calutki dzień przelezalam chociaż zasnąć i tak nie dałam rady.Przed chwila zmierzyłam brzucha i mam 120cm. Na szczęście nie mam ani jednego rozstępu tak jak w poprzedniej ciazy. W obydwu mam 30kg na plusie wiec sama się dziwię. Smarować się niczym nie smaruje. W pierwszej ciazy miałam tylko na łydkach małe rozstępy , ale jak schudłam, zniknęły bez śladu. Mnie mama przestrzegała żeby dużo wody pic i nawilżac się od środka i chyba to działa bo kolo 3 litrów wody dziennie wypijam. Rozstępy rozstępami ale mnie przeraża myśl jak zrzuce te 30 kg. Wtedy poszło łatwo ale byłam 9 lat mlodsza.
U mnie przepiękna pogoda dzisiaj była, słonko i cieplutko jak wiosną.
U mnie przepiękna pogoda dzisiaj była, słonko i cieplutko jak wiosną.
Carolajna32
My już w domku. Po drodze zgłosiliśmy nowego obywatela w USC.
Maluch jadł już, śpi sobie smacznie. Zwierzaki nasze w szoku, że co ja im tu niby przywiozłam
))
Ja miałam ponad 20 kg na plusie, w "pasie" 128 cm.
Po wyjściu ze szpitala ledwo 6,5 kg na minusie... zobaczymy jak będzie spadać.
Maluch jadł już, śpi sobie smacznie. Zwierzaki nasze w szoku, że co ja im tu niby przywiozłam
Ja miałam ponad 20 kg na plusie, w "pasie" 128 cm.
Po wyjściu ze szpitala ledwo 6,5 kg na minusie... zobaczymy jak będzie spadać.
Magmich a w ktorym jestes tygodniu? Bo jakos nie moge Cie namierzyc na liscie...
Czesc Magdalena
Moja siostra w jednej i w drugiej ciazy przytyla po 30 kg i za kazdym razem bez problemu tracila te kg, a miedzy jej dziewczynkami jest roznica 6 lat. Moze u Ciebie tym razem tez tak łatwo pójdzie 
Carolajna fajnie, ze juz w domku. A jak Ninka zareagowala na braciszka?
Czesc Magdalena
Carolajna fajnie, ze juz w domku. A jak Ninka zareagowala na braciszka?
Carolajna32
Ninka zakochana ale musi z dala się trzymać bo chora
((
Bierze antybiotyk i do soboty jest skazana na swój pokój i maseczkę
Bierze antybiotyk i do soboty jest skazana na swój pokój i maseczkę
LilithGoth
Ja w pierwszej ciazy przytylam 28 a zrzucialm zaledwie 10, w drugiej przytylam 11kg i schudlam 32 kg teraz przed ciaza przybralam 10kg a w ciazy przytylam 8kg...mam.nadzieje zrzucic jakies 20kg po porodzie...chodakowska pojdzie w ruch jak nic
magmich
Wanna wymyta, umywalka też, lustro i płytki wyszorowane (kibelek zostawiłam mężowi
)na coś jeszcze mam energię tylko od schylania zgaga mnie chwyciła
. Na jutro zaplanowałam pranie bo widzę że się nazbierało.
Tak się zastanawiam czy jeszcze przed porodem pościeli nie przebiorę hmm.... może w weekend.
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 9 kg a teraz też mam coś koło 8 na plusie ale ogólnie przy moim wzroście moja waga mnie przeraża. Ciutę mi się przybrało jeszcze przed ciążą więc będzie co zrzucać
Tak się zastanawiam czy jeszcze przed porodem pościeli nie przebiorę hmm.... może w weekend.
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 9 kg a teraz też mam coś koło 8 na plusie ale ogólnie przy moim wzroście moja waga mnie przeraża. Ciutę mi się przybrało jeszcze przed ciążą więc będzie co zrzucać
reklama
PaniAg
Te kilogramy powinny spadac z nawiązką bez wysiłku, jako pocieszenie po trudach ciąży i porodu....
U mnie 11.5 kg na plusie.... Na koncu przybralam mega szybko....
Smaruje sie palmersem od 3 mc,wczesniej olejkiem z alterry. Rozstepow nie mam,bo w zyciu ciagle chudne i tyje i sie skóra chyba nauczyła rozciągać
U mnie 11.5 kg na plusie.... Na koncu przybralam mega szybko....
Smaruje sie palmersem od 3 mc,wczesniej olejkiem z alterry. Rozstepow nie mam,bo w zyciu ciagle chudne i tyje i sie skóra chyba nauczyła rozciągać