reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Chłopcy poszli do szkoły a ja drzemkę sobie jeszcze zrobiłam ;-) ;).
Od kilku dni mam ochotę na kaszkę z soczkiem malinowym. Zrobię sobie na śniadanko, maliny dostałam od teściowej mmm już mi ślinka cieknie :yes:.
Tymeczek jeszcze śpi.
Bettina powodzenia na IP, a może właśnie jak pojedziesz to się zacznie akcja :biggrin2:

reklama
Już dużo lepiej ale o spaniu zapomnij; )
Co 2/3h wstajemy.
Na spacery pogoda nie pozwala a szkoda bo już dawno byśmy poszli.
Wczoraj byliśmy za to na zakupach, maluch mega grzeczny spędził kulka godzin w wózku z przerwą na jedzonko i pampersa.

Carola wiem, że przepowiadacze ale już jestem tak zniecierpliwiona tym czekaniem, że miałam nadzieję, że już :sorry2: Hania zawzięta jak Twój Danielek ;-) ;)

Anit ja ostatnio miałam taką ochotę na musli ale zapomniałam kupić rodzynki :-p

Ja na szczęście mam lekarza z intuicją i sama też posiadam...inaczej nie chcę nawet myśleć jakby się to mogło skończyć gdybyśmy czekali ; (((

Hej dziewczyny :-)

U nas pomalutku do przodu. Theo więcej i lepiej śpi w dzień jak w nocy,więc ja raczej mało sypiam. Niemniej jednak nadal pracuje, by to zmienić ale na razie synek nie współpracuje.

Ja dostałam dziwnej wysypki. Wczoraj była na przedramionach i udach a dziś już prawie wszędzie. Biorę antyhistaminy bo swędzi okropnie!!! Słyszałyście o czymś takim jak pokrzywka poporodowa? Nikt w domu na nic nie choruje. Nie mam innych objawów. Kurcze, wyglądam paskudnie z tym :-(

Demolko ja również czekam na wieści od Ciebie :-)

I ciągle kibicuje reszcie dziewczyn! :-)

Ja mam tak spuchniete stopy ze wyglądają jak nie moje, jak stopy shreka doslownie. Masakra jakas. Któraś tez tak ma?

Magdalena w tej ciąży puchlam dopiero po porodzie,ale w pierwszej puchlam okrutnie w III trymestrze. Wszystko ładnie zeszło tuż po narodzinach Nelly :-)

reklama
Do góry