reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina ja ostatnio to mam wrażenie że im więcej staram się ogarnąć w domu tym większy bałagan się tworzy.

Moja dzieciaczki już w łóżkach wykończone całym dniem na powietrzu. Chociaż zgodnie z moimi wyliczeniami młodsze wstanie koło 22 na mleko;)

reklama
Moj ostatnio tez mniej spi w swej karocy. Rozglada sie, poryczy i spi. Dzis spal z 3o min a spacer trwal z 1.5 h.

Jutro wychodze z rana na spacer. Gorac nam nie sluzy....

Malego bolal od wczoraj brzuch co skonczylo sie mega smierdzaca kupą dziś.

Po poludniu wszyscy ucielismy sobie mega drzemke;)

A ja nie mam sie w co ubrać. Jednak cialo po ciazy nie wyglada w taka pogode;/ Na pogode cieplo/ chlodno i warstwy to nie ma problemu. Chyba jakis kryzys mnie dopadl pod tym wzgledem. I gradlo boli. Eh...

Jutro mamy kontrole bioderek. Po 6 tyg. noszenia Frejki. To tez mnie przybija.

Antek spi i ja zaraz tez.

To mi pasuje! 9 godzin snu w nocy, zero przerw...

Ale coś za coś. Prawie nie spal w dzień. Chwile w wozku, potem chwile razem z nami.... I marudzil cale popoludnie.

Jeju, kilka razy dziennie sprawdzam czy to rzeczywiscie zab, bo nie moge w to uwierzyc. Za kazdym razem sie potwierdza, tak to zab! :D

Lubie jak jest cieplutko, ale nie do przesdy,mam nadzieje, ze tk dzis nie bedzie bardzo upalnie. W co zamierzacie ubrac swoje maluchy? Czy w ogole zamierzacie je ubierac w taka pogode? :p

Moja wczoraj była ubrana w body z krótkim spodenki i skarpetki a na głowie zawiązałam jej cienką chustkę. Dzisiaj podobnie może tylko chustkę zamienię na czapeczkę bo dzisiaj gorąco ale dość wieje.
No i oczywiście krem z filtrem 50.;)

Ja kompletnie nie wiem w co mam ubrać Hanulę, problem jest taki, że my jeszcze letniej garderoby nie skompletowałyśmy, lato nas zaskoczyło :zawstydzona/y: Teraz jest 26 stopni w cieniu i trochę wieje. Na spacer wyjdziemy po 15, body na krótki rękaw i leginsy? Czy zostawić nóżki gołe? Okryć pieluszką, żeby nie świeciło na nią bezpośrednio słońce :confused:

Bettina my wróciłyśmy z pierwszego spaceru i młoda do przebrania bo zgrzana a miała body z krótkim luźne długie spodnie i skarpetki. Teraz ją przebrałam w spodnie 3/4. Też mam deficyt w letnich rzeczach.
Ja mam w wózku pieluchę ale raczej staram się tak chodzić żeby mi bezpośrednio słońce do wózka nie świeciło. A ten dzisiejszy wiatr jest bardzo ciepły bynajmniej u nas.

My mamy body na krótki rękaw + skarpetki, narzucę jej na nóżki tetrówkę, niestety ale w 100% nie jestem w stanie schować się przed słońcem. :no2: Ja nie mam w ogóle szortów ani krótkich leginsów, parę body na krótki i to wszystko z letnich :szok: Mam nadzieję dzisiaj coś kupić
Ale wychodzimy dopiero po 15

reklama
Ja z nim bylam po 1o na spacerze i bylo juz mega goraco...

T-shirt, cienkie spodenki( wlasciwie to za duze leginsy w spadku po kims) i skarpetki. Skarpetki w wozku zdjelam ale mialam do polowy przykrywe wozka jak tak slonce łupało. Co chwile ja sciagalam i zakladalam. Czapke tez zdjelam, wlosy ma to nie zmarznie;) Wrocilismy i tak oboje zgrzani.

Do góry