Ola my mamy 50m i nawet z tak małym dzieckiem pomieszczenie rzeczy to wyzwanie

Przestrzeń też jest istotna. Chociaż z rodzicami któregokolwiek z nas też bym nie mogła mieszkać, chociaż mamy bardzo dobry kontakt, także rozumiem.
Ola a odnośnie kredytów banki to rozpatrują na dwa sposoby. Jednych interesuje czas na jakich masz umowę, a drugich ile już pracujesz w danym miejscu- i może w Waszym przypadku warto byłoby poszukać takiego banku.
PaniAg zazdroszczę- uwielbiam Kudowę! W tym roku wybraliśmy morze...ale jakoś tęsknię za górami.
Ja się cieszę, z każdego postępu Zosi i wychodzę z założenia, że jak coś robi to znaczy, że jest na to gotowa.
Dziś mój Mąż mnie zaskoczył. Kupił mi od Zosi wielki, piękny bukiet kwiatów i wypełnił ramkę którą kiedyś dostaliśmy moimi zdjęciami z Zosią.
Dziękuję, że napisałyście jakie mleka stosujecie. Jeszcze mam do Was pytanie o sterylizację butelek. Do tej pory czasem odciągałam i były to pojedyncze sytuacje dlatego było prościej. Stosujecie płyny do dezynfekcji czy normalnie wodą, czy może jeszcze jakoś inaczej.
I jeszcze jedno pytanie o to dopajanie. jak to w końcu z tym jest? Trzeba czy nie trzeba?