reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2017

Zolza ja mam mdłości od piątku, nie miałam wcześniej żadnych objawów, ale jak już sie zaczęło tak jest cały czas

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

reklama
Zolza1111 ja nie mam mdłości, nic mi nie śmierdzi, w ogóle właściwie czuję się jak zwykle. Byłam chora (w sumie ciągle jeszcze jestem) i miałam kilka dni jakieś zimne poty, zawroty głowy, ale skończyło się. Raczej przypisuje to chorobie :)
W pierwszej ciąży też właściwie nie miałam mdłości dopóki nic smierdzacego nie gotowałam ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ayran widzę, że my praktycznie łeb w łeb idziemy :) :D bo jesteś 7 tydzień i 4 dzień a ja 7 t i 5 dzień ;). A czy już miałaś usg? :)

Zolza,ja nie mialam zadnych objawow,a teraz jak sie zaczely to mam ochote umrzec :p "poranne" mdlosci utrzymuja sie do popoludnia i caaaly czas chce mi sie spac,o czym oczywiscie nie ma mowy przy moim malym.

Kruczyca,ok,tak zrobie.
Na piatkowej wizycie babka byla w szoku,ze taka wysoka beta,ale na usgjeszcze nie bylo widac zarodka tylko cialko zolte,a to chyba 6tc. Mam nadzieje,ze tym razem juz bedzie.

reklama
Do góry