reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć Mamusie, ależ Wy piszecie ledwo nadążam:p Na wszystko mi ostatnio czasu brak.

Powiedzcie czy Wasze dzieci(jesli macie) wołają Was ww nocy? Ja póki co wstaje o kładę się z,Małą ale co będzie później?

Widzę wątek imion poszedł w ruch:) Hihi ja jeszcze na spokojnie muszę najpierw wiedzieć kto tam jest nie lubię alternatyw:p Myślę by może w przyszłym tygodniu zobaczyć na USG może będzie widać coś między nogami jak myślicie? 13 tydzień?

Z zakupami też luz mam ubrabka po córci gdybym miała mieć teraz syna dopiero zacznę kupować wtedy z chęcią odsprzedam po Młodej wszystko:)

A dziś pieczemy tort trzymajcie kciuki za mój biszkopt:p Moja Rozi ma jutro party urodzinowe:)

reklama
Pola - no naprawdę będziecie mieli co robić hehe, I korzystajcie , u mnie też mam dwa dni wolnego w tyg bo synek chodzi do taty można randkowac itp. A teraz się skończy

Anna- kciuki trzymam za twoje ważne sprawy :) ! Dawaj znać jak to wyszło , ojej to co młodego złapało mam nadzieje ze nic poważnego

Klauduska- lepiej kupuj neutralne rzeczy i poczekaj do tego 15 tyg. Bo się jeszcze może zmienić 11 tydz to dosyć wcześnie żeby mówić płeć ale nie raz lekarze i wtedy się nie mylą - ciężko powiedzieć bo nie znam lekarza ja mam u siebie takiego lek. Z takim sprzętem ze bym mu uwierzyła jakby tak powiedział bo naprawdę jest dobry i zajebisty ma sprzęt .
Oo dzięki za cynk z termoforem fajny zaraz się rejestruje hehe,
Trzymam kciuki żeby z mieszkaniem się wyjaśniło u nas podobna syt. Bo musimy się przeprowadzić kolo lutego - a ja myślę żeby to zrobić jescze z dzidzia w brzuchu, chcieliśmy szybko kupić ale nie wydołamy i trzeba poczekać jeszze bo tu wkład własny trzeba mieć określony i tak o dalej na wynajętym będzie trzeba.

Densik- a no szaleje bo ja i tak płci nie poznaje , chcemy niespodzianke wiec kupuje neutralne rzeczy i juz :) , jeszcze musze zobaczyć i poprac rzeczy które mam po synku, ostatnio wypralam komplecik w traktory w którym wychodził ze szpitala i po prostu się wzruszyłam :)

Jagódka - ja miałam wózek do sprzedania (ale.tylko spacerowke) i łóżeczko z materacem , dobrze że się ociagałam z wystawieniem haha , bo bym też sprzedała przed samym testem , wiesz nowej dzidzi i tak musisz kupić kilka nowych rzeczy dla zasady ze to jest jej :) . Kobieto weź ty idź się połóż - albo chodź do mnie do kuchni hahhaha (żart) :)) ! , przy Tobie się czuje jak ostatni len haha, ja dopiero wstalam będę jadla śniadanie i włączę sobie mój serial później może coś pozmywam :) hehe -generalnie nie przemeczam się - dziecko wydane to mogę leżeć i pachnieć :D

Sojnabig- no obserwuj dalej czy to faktycznie dzidzia hihi, ale.jaja z tym barwnikiem zgłupieć idzie o co chodzi z zielonym makaronem hah

Jeju dziewczyny budzę się co rano z takim katarem z takim zapchanym nosem ze aż dziwne , kicham i prycham nie wiem możliwe ze jakieś alergie na coś mnie naszły w ciąży ? Dziwne w 1 tak nie miałam .

No wczoraj I tak zaszalelismy z zakupami bo torby podróżne były przecenione z racji "końca lata" rzekomego i kupiliśmy sobie dwie a akurat lecimy za 2 tyg hehe, I ja jeszcze nowa torebkę "przytulilam" wiec tym bardziej zadowolona :) hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - u mnie w 14 tygodniu niestety nic nie było widac ;( teraz czekam na wizytę aż do 19ego tygodnia...
Miciurka - co wieczór wyczekuje :) chociaż przed chwilą też to poczułam :)
Ahh ten katar też mam... Ale bardziej taka woda, no leje się jak nie wiem i kicham cały czas..

Dziś coś mnie brzuch pobolewa, uczucie jakbym wczoraj zrobiła z 500 brzuszków ale bardziej tylko po prawej stronie :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Klauduska jak byłam na usg w 12 tygodniu to lekarka powiedziała z przekonaniem ze będzie chlopiec a w 13 tyg byłam na prenatalnych u innej lekarki i stwierdziła ze stawia raczej na dziewczynke. W poniedziałek idę do mojej i zobaczymy do której opcji się przychyli ale będę czekać pewnie jeszcze z miesiac żeby się przekonac :-) tez już mnie ogarnia powoli szal zakupow ale staram się wybierać neutralne kolory :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Moich najbliższych którzy wiedza o dzidziusiu tez dopadł szal zakupow i w efekcie mamy już całkiem duże pudło wypełnione po brzegi. Jak tak dalej pójdzie to się nie pomiescimy :-) ale co zrobić jak wszędzie slodkie malutkie ubranka krzyczą "weź mnie" :-) ciężko się oprzec ale muszę przystopowac.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Drusia2016 ja wlasnie we wtorek ide na prenatalne i liczę, że inny lekarz potwierdzi lub podważy przypuszczenia.

Właśnie dziś zamierzam kupić jakies neutalne ciuszki. U nas niestety zadnych ciuchów w rodzinie po chłopakach nie dostanę bo same dziewuszki są [emoji3]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za wszystkie kciuki!
goraczka poki co zbita do 37.1
a wiec moge juz chyba z Wami podzielic sie radosna nowina, zaczynamy zabawe w budowe wymarzonego domku!!! w nastepny piatek podpisujemy akt na dzialke i skladamy wniosek o pozwolenie na budowe! projekt juz czeka gotowy! ciesze sie jak nie wiem, choc tyle pracy przed nami, papierologii itp ale musimy dac rade :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

Anna25 gratulacje! Czekam na informacje o postepach. I zazdroszczę bardzo! Mam nadzieję, że za jakiś rok/dwa też zaczniemy budowe. Jaki projekt domku wybraliscie?

mamy projekt wg wlasnego pomyslu, na parterze mega salon z 30 m tarasen, polaczony z kuchnia i kominkiem, pralnia,lazienka i garaz w bryle.Na gorze 4 sypialnie i duza lazienka.No i jeszcze kawalek ogrodu :-)

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
No to spory domek. Jaka powierzchnia użytkowa? Bardzo podobają mi się właśnie piętrowe domy ale niestety przy cięciu kosztów pobudujemy na pewno parterowy. [emoji20]

Do góry