U
użytkownik 902
Gość
Na ostatnim zdjęciu zapięta tak jak producent wymyślił
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tragicznie coś czuję że to anginaGrunt, że brzucho się mieści
Rozmaryn jak się czujesz?
Ja miałam takie same odczucia ,może to ten sam cholerny wirus, bo mnie też gięło w kościach jak przy grypie, bolała głowa strasznie, a potem doszła reszta objawów..
Dużo zdrowia!
Calkiem niedawno o tym pisałyśmyDziewczyny kurujcie sie, nie dajcie sie jesiennej aurze!ja dzis taki dzien lenia mialam, spalabym caly dzien jakbym mogla... dobrze ze na basen chociaz poszlam bo tak to dzien bezprodukcyjny
w ogole naczytalam sie w internecie ze nie warto brac witamin w ciazy jesli sie ma dobre wyniki badan wiec chyba przestane brac te suplementy. A dlaczego? Bo podobno dzieci wieksze rosna hihi
wiec nie bede tak "pasić" mojego groszka skoro nie ma wiekszej potrzeby
pewnie przesadzam, w sumie nie znam sie, lekarz mi nic nie zalecal od poczatku ciazy wiec moze rzeczywiscie zaufam jemu bo wie lepiej co i jak. A wy co o tym sadzicie? Wspieracie sie witaminami czy zdrowa dieta wam wystarcza?