reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

1474726204455.jpg
1474726210065.jpg
1474726214381.jpg
1474726218284.jpg

Na ostatnim zdjęciu zapięta tak jak producent wymyślił;) niestety jest trochę wymiętolona, jakoś mi sprzedawczyni ją średnio złożyła, ale może się rozprostuje.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474726204455.jpg
    1474726204455.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 268
  • 1474726210065.jpg
    1474726210065.jpg
    84,6 KB · Wyświetleń: 274
  • 1474726214381.jpg
    1474726214381.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 278
  • 1474726218284.jpg
    1474726218284.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 281
reklama
Jagódka mój M ma 174 ja 164 a wagowe jesteśmy podobnie. Te 10 cm to akurat, żeby dołem mi nie podwiewało :)
Śliczna ta Twoja kurteczka.

Zdrówka dla chirowitków.

Ja miałam takie same odczucia ,może to ten sam cholerny wirus, bo mnie też gięło w kościach jak przy grypie, bolała głowa strasznie, a potem doszła reszta objawów..
Dużo zdrowia!

Wejdź na apteczkę ,tam jest cały zestaw:p Napary z lipy, paracetamol, głowę można nacierać amolem. Do gardła uniben spray, *spam* lub isla do ssania

Dziewczyny kurujcie sie, nie dajcie sie jesiennej aurze! :) ja dzis taki dzien lenia mialam, spalabym caly dzien jakbym mogla... dobrze ze na basen chociaz poszlam bo tak to dzien bezprodukcyjny :D w ogole naczytalam sie w internecie ze nie warto brac witamin w ciazy jesli sie ma dobre wyniki badan wiec chyba przestane brac te suplementy. A dlaczego? Bo podobno dzieci wieksze rosna hihi :) wiec nie bede tak "pasić" mojego groszka skoro nie ma wiekszej potrzeby :) pewnie przesadzam, w sumie nie znam sie, lekarz mi nic nie zalecal od poczatku ciazy wiec moze rzeczywiscie zaufam jemu bo wie lepiej co i jak. A wy co o tym sadzicie? Wspieracie sie witaminami czy zdrowa dieta wam wystarcza?

Dziewczyny kurujcie sie, nie dajcie sie jesiennej aurze! :) ja dzis taki dzien lenia mialam, spalabym caly dzien jakbym mogla... dobrze ze na basen chociaz poszlam bo tak to dzien bezprodukcyjny :D w ogole naczytalam sie w internecie ze nie warto brac witamin w ciazy jesli sie ma dobre wyniki badan wiec chyba przestane brac te suplementy. A dlaczego? Bo podobno dzieci wieksze rosna hihi :) wiec nie bede tak "pasić" mojego groszka skoro nie ma wiekszej potrzeby :) pewnie przesadzam, w sumie nie znam sie, lekarz mi nic nie zalecal od poczatku ciazy wiec moze rzeczywiscie zaufam jemu bo wie lepiej co i jak. A wy co o tym sadzicie? Wspieracie sie witaminami czy zdrowa dieta wam wystarcza?
Calkiem niedawno o tym pisałyśmy :) większość z nas bierze witaminy. A rozmiar i waga dziecka to raczej genetyka a nie witaminy.

reklama
Czyli moze nie ma co brac wszystkiego do serca :) ja ogolnie tez biore ale natknelam sie na pewne fora i zaczelam rozmyslac na ten temat czy rzeczywiscie warto czy nie. Ale mimo wszystko biore witaminy z kwasami DHA bo uwazam ze jednak wspomaganie sie suplementacja raczej zaszkodzic nie powinno.

Do góry