Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zimno jak nie wiem. Mloda dzis dlugi rękaw i długie galoty. Zla jak nie wiem bo ciepło ubrana. Deszcz cały dzień leje ze nosa za drzwi nie idzie wystawić... czekamy na powrót słonkaCzy u Was też tak zimko?!! U mnie 14 stopni. Zamarzam
no to ja mam inne podejścieJa się tak z dzieckiem nie cackam. Muszę załatwić swoje sprawy i nie wyobrażam sobie być ograniczoną, bo on płacze w foteliku, a ja prowadzę samochód.
Też nie siedzę z nim godzinami i się z nim nie bawię, ma czas tylko dla siebie w łóżeczku lub na macie.
Nienawidze jesieni ani zimyZimno jak nie wiem. Mloda dzis dlugi rękaw i długie galoty. Zla jak nie wiem bo ciepło ubrana. Deszcz cały dzień leje ze nosa za drzwi nie idzie wystawić... czekamy na powrót słonka
Ja juz się martwię jal to będzie wlasnie jesienią. Mloda dwa dni nie wychodzi ma dłuższy spacer bo leje u nas i szczerze to ona już jobla dostaje ija z nia ;p wiec nie chce myśleć jak to będzie jesienią gdzie wszystko jq będzie interesowało a na dworze będzie lalo i będziemy siedzieć ciagle w domu;pNienawidze jesieni ani zimychyba depresji dostane
Ja wczoraj byłam na spacerze w deszczuJa juz się martwię jal to będzie wlasnie jesienią. Mloda dwa dni nie wychodzi ma dłuższy spacer bo leje u nas i szczerze to ona już jobla dostaje ija z nia ;p wiec nie chce myśleć jak to będzie jesienią gdzie wszystko jq będzie interesowało a na dworze będzie lalo i będziemy siedzieć ciagle w domu;p
fajne poczytam i może zakupieDziewczyny, polecam książeczki![]()
u nas 20 i sloneczko co jakis czas. Pogoda idealnaCzy u Was też tak zimko?!! U mnie 14 stopni. Zamarzam